Oldal frissítése

Braun HT1510BK

5 3 értékelés
14 690 Ft

Braun HT1510BK

Szereted a pirítóst, de nincs meg hozzá a szükséges felszerelésed, és nem szereted, amikor a klasszikus serpenyőben sütés közben megszívja magát olajjal? Ebben az esetben biztosan felkelti a figyelmed a minőségi BRAUN kenyérpirító. Ezzel a modellel lehetőséged van két fél szelet kenyeret megsütni egyszerre.Különlegessége a kiolvasztás funkció. Ez elsősorban akkor lesz hasznos,ha nem vetted ki időben a péksüteményt a mélyhűtőből. Lehetőséged van beállítani, milyen barnán akarod fogyasztani a pirítóst. Az újramelegítés funkció gondoskodik a kihűlt pirítós megmelegítéséről. Ha hirtelen közbejött valami, egy gombnyomássalazonnal ki tudod kapcsolni a kenyérpirítót. Az automatikus kikapcsolásnak azok fognak örülni, akiknek ételkészítés közben gyakran el kell hagyniuk a konyhát. Nem szereted, ha a kenyér két oldalának különbözik a színe? A középrehúzó funkcióval elérheted, hogy egyenletesen piruljon meg. Tisztításával játszva megbirkózol,a morzsák a kivehető morzsatálcába esnek. Nagyon egyszerűen újra ropogóssá teheted a péksüteményeket, mivel erre a célra zsemlemelegítője van. A gyártásához minőségi anyag szolgált, amely az elsőrangú rozsdamentes acél.

Kenyérpirító Braun HT1510BK ...

A kitűnő Braun HT1510BK kenyérpirító fő funkciói

  • Pirítós egyszerű és gyors elkészítésére készült kenyérpirító
  • Két fél szelet kenyeret készíthetsz el vele egyszerre
  • A pirítási intenzitást az elképzeléseid szerint állíthatod be
  • Az újramelegítés funkció lehetővé teszi a kihűlt pirítós felmelegítését
  • A kiváló BRAUN kenyérpirító kiolvasztásra is alkalmas
  • Magától ki tud kapcsolni
  • Középre húzás a kenyér tökéletes átsüléséért
  • A minőségi kenyérpirító egy praktikus kivehető morzsatálcát is kínál
  • A modell teljesítménye 900 W

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 900 W
Anyag Rozsdamentes acél
Pirítós szeletek száma 2

Funkciók és tartozékok

Funkció Pirítás szabályozása, Ismételt melegítési funkció, Kiolvasztás, Azonnali befejezés gomb, Automatikus kikapcsolás, Középre igazítás, Melegszendvics készítés
Tartozékok Kivehető morzsatálca, Péksütemény melegítő

Szín

Szín Fekete
Kód:  BRATO006
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0X23010032
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10