Oldal frissítése

Braun HM 3000

4,0 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Braun HM 3000

Készítse el a legegészségesebb és legízletesebb ételeket a Braun turmixgép segítségével. Az eszközt egy nagy teljesítményű, német minőségű motor működteti. Bármilyen tésztát vagy pépet könnyen elkészíthet vele. Használatával igazán élvezheti a főzést.

Öt ok a BRAUN mellett

  • Nagyon kényelmes fogás az ergonómikus kialakításnak köszönhetően
  • Tartozékok széles skálája
  • Német precizitással készült
  • Öt sebességi fokozat
  • PowerBell technológia

Német minőség

Nézzük csak meg ezt a Braun mixert. Kézi készülék 450 W-os motorral. Az ergonómikus fogantyú segítségével hosszú munkaidő esetén sem válik kényelmetlenné a használata. Ezen felül a készülékhez számos tartozék is kapható. Az innovatív kialakításnak köszönhetően a mixer könnyen az oldalára fordítható, anélkül, hogy felborulna. A motort a készülék elején helyezték el, így megfelelő az egyensúlya és könnyen irányítható.

A motor német precizitással készült, ötféle sebességi fokozattal és turbó fokozattal is rendelkezik. Így bármilyen élelmiszert megfelelő mértékben felhabosíthatunk vagy összekeverhetünk. A keverővillák nagyon egyszerűen eltávolíthatók a kioldógomb használatával.

Tartozékok

  • 2 db habverő
  • 2 db dagasztóvilla

Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Tulajdonságok

Teljesítmény 450 W
Sebességfokozat 5
Funkciók Dagasztás, Habverés
Tulajdonságok Mosogatógépben mosható tartozékok

Kiegészítők

Tartozékok Dagasztókar, Habverők
Kód:  EAV4011a
Termékszám:  HM3000WH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10