Oldal frissítése

BRAUN FaceSpa 851V

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BRAUN FaceSpa 851V


Élen a bőrápolásban

Élvezze a kényeztetést a saját otthonában a Braun FaceSpa 851V epilátorral, amely alkalmas arcepilálásra, bőrtisztításra és bőrrevitalizációra. A készülék elemmel működik, és 100%-osan vízálló, így zuhanyzás közben is élvezheti a gyengéd és alapos bőrtisztítást. Az epilátor gyökerestől távolítja el a szőrszálakat, és sokáig tartó puhaságérzetet biztosít.


A Braun FaceSpa 851V epilátor főbb jellemzői

  • 3 az 1-ben modell – arcepilátor, bőrtisztító, bőrvitalizáló
  • a Braun FaceSpa extravékony fejjel rendelkezik 10 mikronyílással
  • Állítható a forgás iránya
  • A rezgő arckefével a bőr mély pórusai is tisztíthatók
  • A masszázsfej stimulálja a vérkeringést és megfiatalítja a bőrt


Számos tartozék

Az készülék fején 10 mikronyílás található, amelyekkel már a 0.02 mm-es szőrszálak is eltávolíthatók. A Braun epilátorral a bőr mély pórusait is tisztíthatja. Az arckefe hatszor jobb eredményt biztosít, mint a kézi arctisztítás, miközben ragyogó tisztaságot kölcsönöz az arcbőrnek.A csomag az arcepilátor mellett tartalmaz egy bronz védőkupakot, egy világítással rendelkező tükröt, egy extraérzékeny kefét a mindennapos használathoz, egy bőrvitalizáló masszázspárnát és egy tisztítókefét.

Kód:  BRAEP031
Termékszám:  81581331
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15