Oldal frissítése

Braun Face 852

4,7 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Braun Face 852


Az arcszőrzet precíz eltávolítása és mély pórustisztítás

A világon elsőként a Braun Face mindkét funkciót ötvözi egy termékben - egyszerűen csak cserélje ki a fejeket.

A Braun Face használata egyszerű, és bizonyított a hatékonysága. Az epilátornak köszönhetően precízen, a gyökerektől távolítja el az arcszőrzetet, míg a kefe maradéktalanul kitisztítja a pórusokat. Ennek köszönhetően az arcbőre varázsütésre láthatóan simább, tisztább és frissebb lesz.

A Braun Face elegáns és nagyon praktikus, arra tervezték, hogy könnyedén az életének részévé váljon. A védőburkolatnak köszönhetően az arcepilátor olyannyira diszkrét, hogy bármikor, bárhová magával viheti.


A manuális kézi eljárásnál 6-szor jobban tisztít

A Braun tisztítókeféje egy perc alatt letisztítja a sminket, és visszaadja a bőr természetes fényét és ragyogását. A mikrooszcillátorok százainak köszönhetően 6-szor hatékonyabb, mint ha kézzel mosná meg az arcát, és a pórusok mélyéig hatolva tisztít ezzel téve lehetővé, hogy az Ön által használt krém még jobban felszívódjon.

100%-an vízálló, így az arc tisztítása a zuhany alatt is a napi higiénia részévé, rutinná válhat.

A cserélhető Braun kefék minden tekintetben megfelelnek az Ön bőrápolási igényeinek. Egyszerűen csak cserélje ki a fejeket, és máris kezelheti a bőre érzékenyebb területeit, peelingelhet, felviheti az arckrémet, vagy az alapozót. Az optimális higiénia és a legjobb kezelés érdekében cserélje a keféket 3 havonta. Az arcbőre megérdemli a törődést.



Napi szintű ápolás, 1. lépés

A mindennapos tisztításhoz a bőrtípusának megfelelően használja a normál, vagy extra érzékeny ecsetet.

Napi szintű ápolás, 2. lépés

Ha a bőr tiszta és száraz, használjon kozmetikai szivacsot az arckrém, illetve a hidratáló felviteléhez. A szivacsot használhatja az alapozóhoz is.

Heti rendszerességű ápolás

A peeling kefe használata heti rendszerességgel javasolt a száraz bőr megtisztítására és a bőr természetes fényének növelésére.

Negyedévenkénti ápolás

Hogy tisztán tartsa a kozmetikai szettet, a használat után mindig öblítse le a keféket. A maximális eredmény és higiénia érdekében fogadja meg a Braun tanácsát, és cserélje ki a keféket 3 havonta.

Kód:  BRAEP028
Termékszám:  81574419
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05