Oldal frissítése

Braun Face 851

3,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Braun Face 851

Hibátlan ragyogó bőr

Facial epilátor Braun Face 851 lesz nagy segítség a törekvés szép, egészséges és tökéletesen tiszta bőrre. Ez az egyedülálló készülék segít egyszer két kozmetikai kezelések - eltávolítja a haj és az arc mélyen tisztítja a pórusokat. Csak telepíteni a megfelelő mellékletet, és meg lehet kezdeni.


Szőrtelenítse teljes pontossággal

Szőrtelenítés miatt kiváló pontosságú hatékonyan távolítja el a haj állát, a felső ajak vagy a homlokát, és a tökéletes alakú, és a szemöldökét. Hála sovány Braun Face tartja a szempillaspirál, így könnyen kezelhető. Braun Face alaposan távolítja el a szőrszálakat a gyökér a sima bőr akár 4 héten át.


Rögzíti a legfinomabb szőrszálakat

Rendkívül karcsú fej 10 mikro-lyukak, hogy finoman megragadja még a legfinomabb szőrszálakat hossza mindössze 0,02 mm. Hála vytrhávacím 200 mozgások másodpercenként észrevehetően gyorsabb és alaposabb, mint a hagyományos csipesz.


6-szor hatékonyabb tisztítás

Braun Face mikrooscilací ecsettel arcán lágyítja és finoman abradálja a bőrt. Alkalmazásának eredményeit 6-szor jobb, mint a kézi tisztítás. Így nem meglepő, hogy ez a módszer, melynek alkalmasságát az érzékeny bőrre egy klinikailag igazolt, ajánlott a vezető bőrgyógyászok.


A napi bőrtisztítás

Mivel a 100% vízálló Braun Face annyira gyengéd és alapos tisztítás válhat természetes része a mindennapi zuhanyozás. Smink eltávolítására és mély pórus tisztító visszaállítja fényét és ragyogását a bőrt.


4 típusú kefék

  • normál kefe
  • Kefe extra kíméletes tisztítás
  • Houbičková kefe
  • sikálókefe
Kód:  BRAEP023
Termékszám:  4210201152804
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20