Oldal frissítése

BRAUN BT 5090

5 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

BRAUN BT 5090

A(z) BRAUN BT 5090 Trimmelő ideális a bajusz és szakáll formálásához. Ezt a gépet rozsdamentes acél vágófejjel látták el, amely gondoskodik makulátlan külsőd hibátlan ápolásáról. Az arcszőrzet a készülékhez tartozó 2 kiváló minőségű trimmelőfej segítségével érheted el. A hajnyíró minimális vágási magassága 0,5 mm. Max. vágási hossza 10mm. A(z) BRAUN BT 5090 kábel nélküli (akku) tápellátással rendelkezik. A hálózat nélküli üzemidő 50 perc, töltési ideje pedig 1 óra.

A(z) BRAUN BT 5090 jelentősebb jellemzői

  • Vízálló, így a zuhany alatt is használható
  • Vágófej anyaga: Rozsdamentes acél
  • A trimmelőfejek moshatók
  • Tápellátás: Akkumulátoros
  • Üzemidő 50 perc, töltési idő 1 óra

A(z) BRAUN BT 5090 szakállvágó további jellemzői

Trimmelő vízzel mosható, így még zuhanyozás közben is használható. Trimmelő gyorstöltés funkcióval is büszkélkedhet, amit leginkább a reggeli sietségnél fogsz nagyra becsülni.

Kód:  BRAZA147
Termékszám:  4210201130147
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15