Oldal frissítése

BRAUN BT 5050

4,4 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BRAUN BT 5050

Tökéletes megjelenés

Nem csak a nők, hanem a férfiak is szeretnek odafigyelni a megjelenésükre. A BT 5050 BRAUN szakállvágóval könnyedén, gyorsan formálhatja a szakállát, sőt mi több, a saját képzelete és akarata szerint alakíthatja. Az egyedi stílus kialakítását a Slide rendszer teszi lehetővé, így a szakálla testre szabását egyszerűen a penge csúsztatásával végezheti el.


Akár 4-szer pontosabb a szakáll beállítás

A Braun BT 5050 az arcszőrzet precíz és egységes kezelését biztosítja a széles vágófejjel, mialatt egy keskeny formázó pontosan meghatározza a vonalakat és éleket. Beállítható 25 különböző hosszúságú szakáll vágásra, így választhat az elegáns, rövid borosta vagy egy alkalmi, hosszú szakáll közül.


Minőségi kidolgozás

Kétféle pengeméret. A rövid precíziós fésűs vágófejjel igazíthatja a szakállát 1-10 mm-es mérettartományon belül és a hosszú szakállhoz való fésűs vágófejjel a 10-20 mm méretűt. Az ultra éles, rozsdamentes acél késeknek köszönhetően a vágófej húzás nélkül képes vágni a hosszú vagy sűrű szakállt is a legnagyobb kényelmet biztosítva.


100% - ban mosható

Ez a készülék vezetékes és vezeték nélküli működést kínál. Az akkumulátora akár 50 percig működik és 8 óra alatt újra feltölthető. A vágófejet könnyedén le lehet mosni folyó víz alatt. A mellékelt utazó tok a könnyű tárolást biztosítja.

 


 

Paraméterek

Rendeltetés

Felhasználási terület Bajuszra
Felhasználás módja Általános használat

Tulajdonságok

Kiegészítők száma 2
Pengék anyaga Rozsdamentes acél
Vágási beállítások száma 25
Működtetés Nyomógombokkal

Funkciók

Funkciók Vízálló

Vágási hosszúság

Min. vágási hosszúság 1 mm
Max. vágási hosszúság 20 mm

Működés és tápellátás

Üzemidő 50 perc
Feltöltési idő 480 perc
Tápellátás Elektromos hálózat, Akkumulátor
Kód:  BRAZA005
Termékszám:  4210201130048
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10