Oldal frissítése

Braun 9-969V

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Braun 9-969V

A leggyorsabb és legpontosabb Braun epilátor


A Braun Silk-épil 9 SkinSpa epilátor 40%-kal szélesebb fejjel* új mércét állít fel az epilálás terén. Forradalmi mikroszálas technológiájának köszönhetően a MicroGrip Tweezer négyszer rövidebb szőrszálakat is eltávolít, mint a gyantázás (0,5 mm-ig). Bőröd négy hétig olyan csodás és selmyes lesz, mintha a kozmetikai szalonban jártál volna.


*más Braun epilátorokhoz képest.

Braun 9-969V

Mély masszázs

A Braun mély testmasszázzsal serkenti a vérkeringést és javítja a bőr kinézetét.

Braun 9-969V

Bőrradír a testre

A Braun testre való bőrradírozó keféje eltávolítja az elhalt hámsejteket és a szőrbenövést hatszor hatékonyabban csökkenti, mint a kézi bőrradírozás.

Braun 9-969V

Gyengéd bőrradír

A gyengéd bőrradírozó kefe érzékeny bőrfelületekhez javasolt.

Braun 9-969V

Bőrtisztítás

A smink és a szennyeződések eltávolítására szolgáló tisztító kefe hatszor hatékonyabb, mint a manuális tisztítás. A pufa kefét érzékeny bőrön is akár  minden nap használhatod. A bőrradírozó tartozékot hetente egyszer használd a bőröd tisztántartásához.

Braun 9-969V

Wet & Dry

A Braun Silk-épil 9 epilátort zuhany alatt vagy a fürdőkádban is használhatod. Rendszeres használat esetén az epilálás víz alatt gyakorlatilag fájdalommentes.

Braun 9-969V

Pulzáló rezgések

Az aktív rezgések hatására a bőr kisimul, és az epilálás rendkívül gyengéd lesz.

Braun 9-969V

Csuklós fej

Az epiláló fej igazodik a test körvonalaihoz a kimagasló kényelem és hatékonyság érdekében, olyan testfelületeken is, mint a térd és a hónalj.

Braun 9-969V

SmartLight

A SmartLight a legrövidebb szőrszálakat sem hagyja ki, és különösen alapos szőrtelenítést tesz lehetővé.

Egy készülék, 12 tartozékkal

A Braun epilátor 12 különleges kiegészítője segítségével még rugalmasabban távolítja el a szőrszálakat. A bőrradírozó kefék és a masszázsfej mellett a csomagban van egy nagy teljesítményű feltét, amely pontosan igazodik a testhez, és valamennyi szőrszálat felfed. A pontos kiegészítőnek köszönhetően az epilátorral a legszűkebb helyeket is eléred. A borotvafej és a vágófeltét segítségével az epilátor borotvává és trimmelővé alakítható.

Arctisztítás a tökéletes szépségért

A Braun 9-969v szépségápolási készlet egy különleges arctisztító kefét, valamint két kefés fejet is tartalmaz, A Braun arckefe hatszor hatékonyabban távolítja el a bőrről a sminket és a szennyeződéseket, mint a kézi arctisztítók. Az érzékeny bőrre való tisztítókefe ideális száraz és érzékeny bőrre, a bőradírozó kefével rendelkező fejet pedig hetente használhatod, így bőröd tiszta és egészséges lesz.

Paraméterek

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Nedves epilálás

Tulajdonságok

Tápellátás

Tápellátás Akkumulátor
Kód:  BRN003a
Termékszám:  81632129
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05