Oldal frissítése

Braun 832e FaceSpa

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Braun 832e FaceSpa

A Braun FaceSpa Epilator ideális a bőr tökéletes ápolásához kényelmesen, otthonodban. A cserélhető tartozékoknak köszönhetően a kiválasztott epilátor nem csak az arcon lévő finom szőr eltávolítására, hanem a bőr mélyebb tisztítására is alkalmas. Az epilátor vékony fejjel rendelkezik, amellyel könnyedén igazíthatod a szemöldöködet, vagy távolíthatod el a homlokodon, a felső ajkad felett vagy az állon és a nyakon lévő szőrt. A Braun 832e epilátor tíz mikronyílást tartalmaz, a legkisebb, 0,02 mm-es szőr eltávolításának érdekében. A forgásirányt egyszerűen változtathatod. Ráadásul az epilátor sokkal gyorsabb, mint a szokásos szemöldökszedő vagy egyéb, arcszőrt eltávolító módszerek, mert egyetlen másodperc alatt 200 fordulatotra képes. Tartozik hozzá egy kék védő tok és egy designos kis táska utazáshoz.

A Braun 832e FaceSpa epilátor legfontosabb jellemzői

  • A Braun Epilátor gondoskodik arról, hogy az arc és nyak legrövidebb szőrszálai is eltávolításra kerüljenek
  • Használatával sokkal gyorsabban érsz el eredményt, mint a hagyományos módszerekkel
  • A tisztító kefe tökéletesen tiszta és ragyogó a bőrt eredményez
  • A speciális kefe hatszor hatékonyabban tisztít, mint a normál arcmosás
  • Az epilátor vízálló, kék utazótáskával szállítjuk

Mélytisztítás a Braun Face 832e kefe segítségével

A speciális tisztítókefével óvatosan távolítsd el a bőr felületén lévő sminket és szennyeződéseket. A Braun Face kefével hatszor hatékonyabb a tisztítás, mint a klasszikus arcmosással. Két különböző keféből választhatsz: egy a normál tisztításhoz, a másikat, a finom és érzékeny bőrre ajánljuk. A bőröd gyönyörűen tiszta lesz, a készülék eltávolítja az elhalt hámsejteket, így megfiatalítja a bőrt . Mindennapi használatra akár gélekkel vagy krémekkel is.

Kód:  BRAEP017m
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05