Oldal frissítése

Braun 5030s HC + utazó tok

4,8 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Braun 5030s HC + utazó tok


Két vezetőfésű, 17 pontosan állítható hosszúságú

A két állítható vezetőfésű segítségével olyan hajviseletet választhat, amelyik legjobban megfelel stílusának. Az összesen 17 hosszbeállításból mindig kiválaszthatja az alkalomhoz legjobban illő stílust. A kis vezetőfésűvel 8 féle rövid frizurát (3-24 mm hosszúságban ), és a hosszú vezetőfésű segítségével további 8 féle, hosszabb frizurát  készíthet, 14-35 mm hosszúságban. Ha extra rövid hosszúságot szeretne, a készüléket vezetőfésű nélkül is használhatja. 


Hosszú élettartamú, éles pengék a pontos hajvágáshoz 

 A Braun hajvágó pengéit úgy tervezték, hogy egész élettartalmuk alatt élesek maradjanak, így nagy pontossággal készítik el frizuráját. Az ultra éles, rozsdamentes acél pengék garantálják, hogy sem a hosszú, sem az erős haj nem jelent nekik nehézséget.


Teljesen moshatóak

Könnyedén leöblítheti folyó víz alatt.

 SafetyLock

A Memory SafetyLock rendszer intelligensen zárja és memorizálja az utoljára alkalmazott hosszbeállítást, még a tartozék eltávolítása után is.

Gumírozott markolat

Gumírozott markolat a szilárd tartáshoz, a kényelmes és biztonságos kezeléshez.

Vezetékkel és vezeték nélkül is működtethető 

A hajvágót kettős akkurendszer működteti. A két Ni-MH akkumulátor 8 óra alatt teljesen feltöltődik, és 50 percnyi vezeték nélküli használatot biztosít. A nonstop működtetéshez egyszerűen használja vezetékkel.

 
Kód:  BRAZA015
Termékszám:  4210201168096
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10