Oldal frissítése

BOSE Sport Earbuds fehér

3,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BOSE Sport Earbuds fehér

BOSE Sport Earbuds fehér színű vezeték nélküli fülhallgató

A BOSE Sport Earbuds egy pontosan megalkotott fülhallgató, amely az edzést a lehető legkellemesebbé teszi, kiváló minőségű hangzást nyújt, ugyanakkor pontosan illeszkedik füledbe. A modern technológia garantálja a tiszta és kiegyensúlyozott hangzást, a fülhallgató kifinomult kialakításának köszönhetően pedig stabilan tart alegigényesebbmozgások során is. A BOSE Sport fülhallgató segít alegjobb eredmények elérésében, és határaid túllépésében.

Vezeték nélküli fülhallgató BOSE Sport Earbuds fehér

Kiváló hangminőség

A BOSE Sport Earbuds vezeték nélküli fülhallgató minőségi és kiegyensúlyozott hangzást nyújt minden helyzetben. Minden hangot rendkívül tisztán fogsz hallani, amelynek köszönhetően tökéletes motivációt kapsz a legjobb eredmények eléréséhez. A BOSE Sport Earbuds speciális formájú füldugói gondoskodnak a környezeti zajmaximáliselnyomásáról, így edzés közben teljes mértékben a zenére ésteljesítményedre tudsz koncentrálni.

Vezeték nélküli fülhallgató BOSE Sport Earbuds fehér

A BOSE Sport különböző méretű füldugókat kínál

A BOSE Sport Earbuds vezeték nélküli fülhallgató csomag 3 méretű füldugót kínál, ennek köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik minden fülformához. A fület érintő minden felület puha szilikonból és műanyagból készül, így bármilyen helyzetben a lehető legjobban alkalmazkodik hozzád. Ezenkívül a füldugók különleges formája ésahozzáadott szárny biztosítja a stabil tartást bármely mozgássorán.

Vezeték nélküli fülhallgató BOSE Sport Earbuds fehér

IPX4 védelem

A BOSE Sport Earbuds vezeték nélküli fülhallgató IPX4 tanúsítvánnyal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy kedvezőtlen időjárási körülmények között is használható legyen. Nem számít, hogy merre jársz, a BOSE Sport Earbuds vezeték nélküli fülhallgató bármely időjárás során elkísér utazásaidra, még a legintenzívebbedzéssorán is.

Vezeték nélküli fülhallgató BOSE Sport Earbuds fehér

Érintésvezérlés

Az egyszerű kezelés érdekében a BOSE Sport fülhallgató praktikus érintőképernyővel rendelkezik. Koppints duplán a jobb gombbal a zene lejátszásához vagy leállításához, valamint kihangosító hívások fogadásához. Kattintson duplán a bal gombra, hogy információt kaphass az akkumulátor töltöttségi állapotáról. Ezenkívülegyspeciális mikrofon rögzíti hangod, és csökkenti a környező zajlegnagyobb részét a telefonhívások során.

Vezeték nélküli fülhallgató BOSE Sport Earbuds fehér

A BOSE Sport fülhallgató Bluetooth-kapcsolatot használ

A Bose Sport Earbuds Bluetooth technológiát kínál, maximális mozgásszabadságot biztosítva számodra bármilyen helyzetben. A Bose Sport Earbuds vezeték nélküli fülhallgató Bluetooth-kapcsolatának hatótávolsága akár 9 méter is lehet, ennek köszönhetően a fülhallgató használható például az edzőteremben történő edzés során is.Afülhallgató használata esetén alkalmazhatod a Bose Musicalkalmazást is,amelyben könnyedén ellenőrizheted a fülhallgató akkumulátorát, és tetszés szerint beállíthatod a lejátszást.

Vezeték nélküli fülhallgató BOSE Sport Earbuds fehér

Hosszú üzemidő egyetlen töltéssel

A BOSE Sport Earbuds vezeték nélküli fülhallgató egyetlen töltéssel akár 5 órás üzemidőt is képes nyújtani. Továbbá praktikus töltőtok is rendelkezésedre áll, amely további 10 órás működést biztosít a fülhallgatónak. Ha gyorsan fel kell töltened a BOSE Sport Earbuds vezetéknélkülifülhallgatót, a töltéstől számított 15 percen belül 2 óráslejátszáshoz kapsz energiát.

Vezeték nélküli fülhallgató BOSE Sport Earbuds fehér

A Bose Sport Earbuds vezeték nélküli fülhallgató legfőbb jellemzői

  • Érintésvezérlés
  • Az akkumulátor üzemideje akár 5 óra is lehet
  • Kiváló hangminőség
  • Különleges kivitelezés
  • fehér szín
  • 3 méretű füldugó
  • Érintőpanel
  • IPX4 védelem
  • Töltőtok
  • Bluetooth kapcsolat
  • Biose Music alkalmazás
  • Handsfree hívások

Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Hallójárati (in-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth
Bluetooth verzió 5.0
Támogatott kodekek AAC, SBC
Levehető kábel Nem

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Számok közötti váltás, Hívásfogadás
Vízállóság IPX4
További tulajdonságok Tok a csomagban, True Wireless, Cserélhető füldugók

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Integrált

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje 5 óra
Akkumulátor üzemideje (fülhallgató) 5 óra
Akkumulátor üzemideje (tok) 10 óra
Akkumulátor töltése USB-C, Tokban

Tömeg

Tömeg 14 g

Háttérvilágítás

Háttérvilágítás Háttérvilágítás nélkül
Kód:  BOS312g2c
Termékszám:  805746-0030

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10