Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BOSE SoundSport nélküli Aqua

4,4 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BOSE SoundSport nélküli Aqua

BOSE SoundSport wireless Aqua vezeték nélküli fülhallgató

Szeretsz sportolni, és edzés közben sem akarsz lemondani kedvenc zenéd hallgatásáról? Akkor a BOSE SoundSport wireless Aqua vezeték nélküli fülhallgatókat kifejezetten  számodra tervezték. Ezek a fülhallgatók különleges kivitelben készülnek, amelynek köszönhetően még a nagyobb igénybevételt követelő mozgás közben is tökéletesen megmaradnak a fülben. Egy feltöltéssel akár 6 órás üzemidőt nyújt, így bátran használhatodhosszabb távon is. Még az erőteljes izzadás sem akadályoz majd, hiszen a BOSE SoundSport wireless Aqua fülhallgató ellenáll az izzadságnak és a nedvességnek.

BOSE SoundSport wireless Aqua vezeték nélküli fülhallgató
BOSE SoundSport wireless Aqua vezeték nélküli fülhallgató

Csatlakozó kábel

A BOSE SoundSport wireless Aqua vezeték nélküli fejhallgatók praktikus és könnyű kábellel vannak összekötve egymással, amely támogatja azok stabilitását és csökkenti a kiesés vagy elvesztés kockázatát. A beépített mikrofonnak köszönhetően a BOSE SoundSport wireless Aqua fülhallgatót kihangosítóként is használhatod, és könnyedén kezelheted a telefonhívásokat is.

BOSE SoundSport wireless Aqua vezeték nélküli fülhallgató

Fülhallgató magasfokú tartóssággal

A BOSE SoundSport wireless Aqua vezeték nélküli fejhallgató IPX4 tanúsítvánnyal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy kedvezőtlen időjárási körülmények között is használható legyen, és problémamentesen megvédi az izzadságtól is. Bárhová is mész, és bármilyen időjárással is találkozol, a BOSE SoundSport wireless Aqua vezeték nélküli fülhallgató mindenhová elkísér.

BOSE SoundSport wireless Aqua vezeték nélküli fülhallgató

Bluetooth kapcsolat

A BOSE SoundSport wireless Aqua  vezeték nélküli fejhallgató Bluetooth technológiával rendelkezik a telefonhoz vagy más intelligens eszközhöz történő egyszerű és gyors párosítás érdekében, ennek köszönhetően rövid időn belül tiszta és jó minőségű lejátszást élvezhetsz anélkül, hogy aggódnod kéne a jel elvesztése miatt. Az NFC technológiával a fülhallgatót is összekapcsolhatoda zeneforrással.

BOSE SoundSport wireless Aqua vezeték nélküli fülhallgató

BOSE SoundSport wireless Aqua hosszú üzemidővel

A BOSE SoundSport wireless Aqua vezeték nélküli fülhallgató akár 6 órán át is használható egyetlen töltéssel. A különleges kialakítás garantálja, hogy a fülhallgató mindig tökéletesen illeszkedjen füledbe, és a hosszú időn át történő viselés se nyomja meg. A Bose kihasználja a Tile-lal, az elveszett tárgyakkal foglalkozó legnagyobb közösséggelfolytatottegyüttműködést, így lehetővé teszi számodra, hogy elveszítés esetén gyorsan megtaláld a fülhallgatót. Csak használd a Bose Connect alkalmazást, és töltsd le a Tile alkalmazás.

BOSE SoundSport wireless Aqua vezeték nélküli fülhallgató

A BOSE SoundSport wireless Aqua legfőbb jellemzői

  • Praktikus csatlakozókábel
  • Hosszú, akár 6 órás üzemidő egyetlen feltöltéssel
  • Kék szín
  • Beépített mikrofon kihangosító hívásokhoz
  • Bluetooth technológia
  • NFC-kapcsolat
  • Nagy ellenállású IPX4

Paraméterek

Szín

Szín Kék

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Hallójárati (in-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth
Kábelvezetés Kétoldali

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók NFC, Hívásfogadás, Hangerőszabályzás
Vízállóság IPX4
További tulajdonságok Cserélhető füldugók

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Kábelen
Irányjellemző Kör

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje 6 óra
Akkumulátor töltése MicroUSB

Tömeg

Tömeg 22 g
Kód:  BOS312h1
Termékszám:  B 761529-0020
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15