Oldal frissítése

Bose SoundLink Revolve II - fekete

4,7 12 értékelés
84 690 Ft

Bose SoundLink Revolve II - fekete

A Bose SoundLink Revolve II Bluetooth hangszóró minden irányból kiváló minőségű hangot produkál 360°-os szögben. Élvezheted az akkumulátor hosszú, akár 13 órás üzemidejét, és praktikus mobilalkalmazás is rendelkezésre áll a kényelmes kezelés érdekében. A Bose SoundLink Revolve II Bluetooth hangszóró ergonomikus kialakítással és számos technológiával rendelkezik. A „pressure trap”-nek köszönhetően nincshangtorzulás és egyéb hanghibák. Az IPX5 tanúsítás védelmet nyújt a fröccsenő víz ellen, a puha felületű anyagok pedig pontos ütésvédelmet nyújtanak. A Bose SoundLink Revolve II Bluetooth hangszóró elegáns fekete  kialakításával örvendeztet meg.

A Bose SoundLink Revolve II hangszóró legfontosabb jellemzői, fekete

  • IPX5 tanúsított védelem fröccsenő víznek való magas ellenállás érdekében
  • Állítható Party és Stereo mód
  • A Bose SoundLink Revolve II hangszóró hosszú, akár 13 órás akkumulátor-üzemidőt kínál
  • Ergonomikus kivitelezés a kényelmes kezelés érdekében
  • A Bose SoundLink Revolve II hangszóró elegáns kialakítású, fekete színben
  • Praktikus mobil alkalmazás: Bose Connect app
  • A puha felületű anyagok védelmet nyújtanak az esések és ütések ellen
  • A Bose SoundLink Revolve II hangszóró hangvezérlést kínál

A Bose SoundLink Revolve II hangszóró nagyon tartós

Amikor zenét hallgatsz a Bose SoundLink Revolve II hangszóróval, értékelni fogod az IPX5 tanúsítással biztosított védelmet, amely nagy ellenállást biztosít a fröccsenő víz ellen. Könnyedén használhatod a hangszórót a medence mellett vagy a zuhany alatt. A puha felületű anyagoknak köszönhetően a Bose SoundLink Revolve II hangszóró nagyon tartós, és képes kezelni a nem kívánt zuhanásokat vagy ütéseket.

A Bose SoundLink Revolve II hangszóró kényelmes kezelése

A Bose SoundLink Revolve II Bluetooth hangszóró ergonomikus kialakítást kínál a könnyű kezelés érdekében. A puha és sima gombok kényelmes működést biztosítanak minden helyzetben. A BOSE SoundLink Revolve II Bluetooth hangszóró egy darabból álló öntvényből készül, felesleges varratok és kötések nélkül, így tiszta és sima, fekete színű kivitelt kínál.

A Bose SoundLink Revolve II hangszóró hosszú üzemidővel büszkélkedhet

A kiváló minőségű lítium-ion akkumulátornak köszönhetően a Bose SoundLink Revolve II hangszóró hosszú, akár 13 órás üzemidőt kínál, így bármilyen partit vagy kirándulást könnyen kezel. Ráadásul egyetlen gombnyomással könnyedén eléri telefonodon a Sirit és a Google Asszisztenst, így könnyedén küldhetsz szöveges üzenetet vagy foglalhatsz asztalt kedvenc éttermedben. 

Aplikace Bose Connect alkalmazás több eszköz csatlakoztatásához

A Bose SoundLink Revolve II Bluetooth hangszóró kompatibilis a Bose Connect alkalmazással.  Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy kényelmesen válts a különböző eszközök között, így barátaid is problémamentesen játszhatnak le zenét. Az alkalmazást a Bose SoundLink Revolve hangszórók buli módban történő csatlakoztatásához vagy a még jobb zenei élmény érdekében sztereó módba kapcsolásához ishasználhatod. 


Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív
Csatornák száma Önálló hangszóró

Csatlakozók

Csatlakozó típus AUX
Vezeték nélküli funkciók Bluetooth, NFC

Audio átvitel

Bluetooth verzió 5.0

Karakterisztika

Sávok száma 1 sávos

Jellemzők és funkciók

Vezérlés iOS, Android

Védelmi fokozat

Akkumulátor

Lejátszási idő 13 óra
Akkumulátor töltése MicroUSB

Soundbar méretek

Szélesség 8,2 cm
Mélység 8,2 cm
Magasság 15,2 cm

Tömeg

Teljes tömeg 0,66 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Mobiltelefonhoz

Szín

Szín Fekete
Kód:  BOS802z1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  B 858365-0100

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10