Oldal frissítése

BOSE QuietControl 30 wireless headset black

4,2 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BOSE QuietControl 30 wireless headset black

A Bose ismét valami olyasmivel jelentkezik, ami garantáltan izgalomba hoz majd. Ez egy olyan vezeték nélküli fülhallgató, amely tökéletesen illeszkedik a fülbe, modern technológiákat és rendkívül hosszú üzemidőt kínál. Az igen elegáns stílus és a minőségi design is felkelti a figyelmet. A teljes hangzásspektrumot kiválóan visszaadja: nem hiányoznak a mély basszusok és a tiszta magas hangok sem. Kiváló minőségű anyagokból készült, így nem mindennapi hangzásélményt biztosít, miközben kedvenc zenészeidet hallgatod. 

Legfontosabb jellemzői

  • Vezeték nélküli BOSE fejhallgató
  • Modern technológiák (Bluetooth és NFC)
  • A környezeti zaj jelentős csökkenése
  • Prémium kidolgozás és design
  • Vezeték nélküli módban akár 10 óra üzemidő
  • Praktikus mikrofonnal felszerelt
  • A csomag egy utazótokot is tartalmaz

Hosszú üzemidő

Az egy feltöltéssel biztosított akár 10 óra üzemidő vezeték nélküli módban a teljes lejátszási listádhoz elegendő. Az NFC technológiának köszönhetően egy pillanat alatt összekapcsolhatod a zeneforrással. A fülhallgató beépített mikrofonnal rendelkezik, amellyel a beszélgetés teljesen tisztán érthető még szeles időben is. Tehát gyorsan, könnyen és stílusosan kezelheted a halaszthatatlan hívásaidat.

Csak zene

Nincs környezeti zaj és nincsenek kábelek. Ez az új szlogen a Bose QuietComfort 30 vezeték nélküli fejhallgatóhoz, amely maximális hangzásélményt és kényelmet nyújt akkor is, ha épp a forgalmas városban közlekedsz. Az Acoustic Noise Canceling technológiának köszönhetően, a piacon az egyik leghatékonyabb környezeti zaj-csökkentéssel büszkélkedhet - ez az újdonság szó szerint a hangtechnika ünnepe. Elektronikusan nyomja el a környezeti zajokat, amely sokkal hatékonyabb, mint az egyszerű szigetelés. Folyamatosan méri, elemzi a zajokat, és reagál a környező hangokra: egy megegyező és egy ellentétes jelet bocsát ki, ami kioltja a zajt. Tehát még egy forgalmas utcán is csak zenét hallod, minden más háttérbe szorul.

A csomag tartalma

  • Vezeték nélküli fejhallgató
  • Utazótok
  • 3 különböző méretű QC fülbetét (S, M, L)
  • USB töltőkábel

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  BOS310k9b
Termékszám:  B 761448 - 0010
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05