Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BOSE QuietComfort Earbuds fekete

4,0 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BOSE QuietComfort Earbuds fekete

BOSE QuietComfort Earbuds fekete vezeték nélküli fülhallgató

A tökéletes zenehallgatás élményének alapja a környező zaj maximális elnyomása. Ennek szellemében tervezték és gyártották a BOSE QuietComfort fülhallgatókat áttörő akusztikai tulajdonságokkal és a leghatékonyabb környezeti zajcsökkentéssel. A BOSE QuietComfort Earbuds garantálja a kiváló hangminőséget, minőségi basszus és tiszta magashangok mellett, ennek köszönhetően a legfinomabb részleteket is hallhatod kedvenc zenéd hallgatása közben.

BOSE QuietComfort Earbuds fekete vezeték nélküli fülhallgató

Precíz csillapítás

A BOSE QuietComfort Earbuds vezeték nélküli fülhallgató a környezeti zaj aktív és passzív elnyomását használja. A fülhallgató belső és külső mikrofonja figyelemmel kíséri a hallójáratban a hangjokat, és ezzel ellentétes jelet produkál, amely megszünteti a nem kívánt zajt. Ezenkívül a puha fülhallgató mindig alkalmazkodikfüledhez, és tökéletesen megakadályozza a környezeti hangok behatolását.

BOSE QuietComfort Earbuds fekete vezeték nélküli fülhallgató

Opcionális zajszint

Olyan helyzetekben, amikor a zene mellett hallani szeretnéd a környezeted hangjait is, a zajcsökkentés különböző szintjei közül választhatsz. Értékelni fogod ezt a lehetőséget a BOSE QuietComfort fülhallgatóval, például ha forgalmas kereszteződésen vagy utcán haladsz épp.

BOSE QuietComfort Earbuds fekete vezeték nélküli fülhallgató

Kiváló hangminőség

A kiváló minőségű kivitelezésnek köszönhetően a BOSE QuietComfort Earbuds vezeték nélküli fülhallgató a legvalósághűbb hangzást és kiváló minőségű basszust biztosítja. Bármilyen hangerő mellett hallgathatod a zenét, a hangminőség nem változik. Ez a különbség a BOSE QuietComfort Earbuds és más fülhallgatók között, amelyekjelentősen rontják a basszus és az általános zenei minőséget, ha csökkented a hangerőt.

BOSE QuietComfort Earbuds fekete vezeték nélküli fülhallgató

Különleges forma

A BOSE QuietComfort Earbuds vezeték nélküli fülhallgatók különleges kivitelezésben készülnek, ennek köszönhetően tökéletesen illeszkednek minden fülbe. A fület érintő minden felület puha szilikonból és műanyagból készül, így minden helyzetben a lehető legjobban alkalmazkodik hozzád és lehetővé teszi a BOSE QuietComfort Earbudsviselését egész nap.

BOSE QuietComfort Earbuds fekete vezeték nélküli fülhallgató

A BOSE fülhallgató érintéssel működtethető

A gombok helyett a BOSE QuietComfort fülhallgatót intuitív érintőpanellel látták el, amely bármilyen helyzetben könnyű és gyors kezelést tesz lehetővé. Ezenkívül a jobb oldali fülhallgató speciális mikrofonnal rendelkezik, amely rögzíti hangod, és csökkenti a környező zaj legnagyobb részét a telefonhívások során.

BOSE QuietComfort Earbuds fekete vezeték nélküli fülhallgató

A BOSE QuietComfort Earbuds IPX4 védelemmel rendelkezik

A BOSE QuietComfort Earbuds vezeték nélküli fülhallgató IPX4 tanúsítvánnyal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy kedvezőtlen időjárási körülmények között is használható legyen. Bárhová is készülsz, a BOSE QuietComfort Earbuds vezeték nélküli fülhallgató minden időjárási körülmény között  elkísér.

BOSE QuietComfort Earbuds fekete vezeték nélküli fülhallgató

A BOSE QuietComfort Earbuds hosszú üzemidővel rendelkezik

Egyetlen töltéssel a BOSE QuietComfort Earbuds vezeték nélküli fülhallgató akár 6 órás üzemidőt is nyújt. A következő 12 órás zenelejátszáshoz a praktikus töltőtokot biztosít energiát. Ha nincs áramellátás épp körülötted és gyorsan fel szeretnéd tölteni a BOSE QuietComfort fülhallgatót, akkor a töltéstőlszámított 15percenbelül 2 órás lejátszáshoz kapsz elegendő energiát.

BOSE QuietComfort Earbuds fekete vezeték nélküli fülhallgató

Bluetooth 5.1

A BOSE QuietComfort Earbuds vezeték nélküli fülhallgatók Bluetooth 5.1 technológiával rendelkeznek,  ennek köszönhetően nagyon gyorsan párosíthatók készülékeddel. Ezután tiszta és jó minőségű lejátszást élvezhetsz anélkül, hogy aggódnod kellene a jel elvesztése miatt. A Bluetooth hatótávolsága legfeljebb 10 méter, ígypéldáula fülhallgatót edzés közben is használhatod.

BOSE QuietComfort Earbuds fekete vezeték nélküli fülhallgató

A BOSE QuietComfort Earbuds vezeték nélküli fülhallgató legfőbb jellemzői

  • Kiváló hangminőség
  • Hosszú akkumulátor-üzemidő
  • Praktikus töltőtok
  • Fekete szín
  • Érintésvezérlés
  • IPX4 védelem
  • Állítható zajszint
  • Handsfree hívások
  • Különleges forma
  • Bluetooth 5.1 technológia
  • Precíz környezeti zaj csillapítás

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Hallójárati (in-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth, USB-C
Bluetooth verzió 5.1
Támogatott kodekek AAC, SBC
Levehető kábel igen

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Számok közötti váltás, Hívásfogadás
Zajcsökkentés Aktív (ANC)
Vízállóság IPX4
További tulajdonságok Tok a csomagban, True Wireless, Cserélhető füldugók

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Integrált

Akkumulátor

Akkumulátor üzemideje (fülhallgató) 6 óra
Akkumulátor üzemideje (tok) 12 óra
Akkumulátor töltése USB-C, Tokban

Tömeg

Tömeg 17 g

Háttérvilágítás

Háttérvilágítás Háttérvilágítás nélkül
Kód:  BOS9092a
Termékszám:  831262-0010
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10