Oldal frissítése

Bose QC 35 II ezüst és Bose SL Micro Blue

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bose QC 35 II ezüst és Bose SL Micro Blue

A BOSE nagy sikert aratott a QuietComfort fejhallgatóival, amelyek közül sokat a vezeték nélküli fejhallgatók legjobbaként írtak le, de most a BOSE továbbfejlesztett verziójával jelentkezik. A gyártó ígéretet tett, hogy nem változtatnak semmit, ami az előző generációban jól működött. A fejhallgatók új generációja A Bose QuietComfort 35 II-t gazdagítja a Google Asszisztens és a környezeti zajok szabályozására szolgáló beállítások. A zajcsillapítás és a tiszta hangzás technológiája révén a fejhallgatóval kizárólag a zenére koncentrálhatsz. Ez a technológia folyamatosan méri, összehasonlítja és reagál a környezeti zajra, ami ezután megzavarja az ellenkező jelet. Ezenkívül testreszabhatod a három szint közötti elnyomást. A Bose QuietComfort 35 II fejhallgatóval akár 20 órán keresztül élvezheted a zenét. De amikor a fejhallgató lemerült, csak 15 perces töltésre van szükség a további két és fél órás hallgatásra. A készlet vízálló Bose SoundLink Micro hangszóróval rendelkezik, ami nagyon praktikus és minden alkalommal használható. Ezen felül biztosan értékelni fogod a kiváló minőségű hangzást. A bluetooth technológiával könnyen csatlakoztathatod hangszórót mobiltelefonoddal vagy tableteddel, és élvezheted a tökéletes zenét. A beépített mikrofont kihangosítóként is használhatod.

A Bose QC 35 II Silver és a Bose SL Micro Blue legfontosabb jellemzői

  • Bose QC 35 II Ezüst és Bose SL Micro Blue egy új generációs fejhallgató és hangszóró
  • Beépített Google Assistant
  • Top szigetelés a környezettől - 3 különböző szigetelési lehetőség
  • A QuietComfort 35 II fejhallgató elegáns megjelenése és kényelmes, masszív kialakítása
  • Tiszta teljes hang minden hangerőn
  • Az akkumulátor élettartama 20 óra - a fejhallgató gyors feltöltése
  • A vízálló hangszóró maximum 6 órányi lejátszást biztosít
  • Bluetooth-kapcsolat
  • A beépített hangszóró mikrofon kihangosítóként használható
  • A SoundLink Micro hangszórók hatótávolsága legfeljebb 9 méter

Jobb, mint egy segítő

A QuietComfort 35 II az első olyan fejhallgatóval rendelkezik, amely beépített Google Asszisztenssel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy zenét játszhatsz le, üzeneteket fogadhatsz, kezelheted a napi ütemterved, vagy megkérdezheted magad, mindezt hanggal. Csak tartsd lenyomva a fejhallgató gombját, és indíts beszélgetést a Google Asszisztenseddel. Megkérheted, hogy navigáljon haza, hogy felhívja a barátod számát, hogy emlékeztessen arra, hogy ne felejts el bevásárolni a vacsorához, de megkérdezheted tőle a jelenlegi időjárást, a mérkőzés eredményét és még sok mást is. Ezzel a nagyszerű funkcióval nem kell kihúznod a mobiltelefont a zsebedből, hogy megkapd az információkat, és a ragyogó szigetelés biztosítja, hogy a Google Asszisztens egy forgalmas utcán is hallható. Ha nem vagy Google-felhasználó, akkor sincs gond. A kommunikációs gombot például a zajcsillapításhoz igazíthatod. Vannak mobilalkalmazások Android és az Apple számára is.

Szín:
ezüst, kék

Méretek:
fejhallgató - 18 × 17 × 8,1 cm
hangszóró - 9,8 x 9,8 x 3,5 cm

Fejhallgató kábelhossz:
1,2 m

USB kábel hossza:
30,5 cm

Csomag tartalma:
Fejhallgató Bose QuietComfort 35 II
Bose SoundLink Micro hangszóró
USB töltőkábel
Audio kábel


Paraméterek

Szín

Szín Kék, Ezüst
Kód:  BOS320b2
Termékszám:  QC 35 II Silver a SL Micro Blue

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05