Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Bose Bass module 700 fekete

4,8 4 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
322 290 Ft

Bose Bass module 700 fekete

A korszerű Bose Bass module 700 mélynyomó modult vezeték nélküli kapcsolatra tervezték az új Bose Soundbar 700 készülékkel. A nagyobb mélység és a teljes hanghatás érdekében egyszerűen csatlakoztasd a soundbarhoz vezeték nélkül Bluetooth-on keresztül. Lényegesen erősebb hanghatásokat kapsz, legyen szó akár robbanásokról, akár a lejátszási listáidon szereplő számokról. Az erős hangszóró QuietPort technológiával rendelkezik, amely torzítás nélkül biztosítja a dinamikus mélyhangokat. Az egyedülálló, fekete színű, üvegfelületű kialakításnak köszönhetően a Bose Soundbar 700 mélynyomó modul tökéletesen illeszkedik minden belső térbe. A Bose Soundbar 700 a Bose legjobb vezeték nélküli mélynyomó modulja házimozi rendszerekhez.

A Bose Bass module 700 fő jellemzői

  • A modult vezeték nélküli kapcsolatra tervezték az új Bose Soundbar 700 készülékkel
  • Erőteljes driver
  • A Bose Bass 700 egyedi kialakítású, üvegfelülettel
  • Port QuietPort technológiával
  • A Bose Bass 700 modul fekete színű
  • Lehetőség Bose Surround hangszórók csatlakoztatására a még jobb hangzás érdekében

Bose Bass module 700 egyedi tervezésű

A Bose Bass 700 modul elegáns dizájnnal rendelkezik, fekete színben. A különleges üvegfelületnek köszönhetően azonnal magára vonja a figyelmet, és tökéletesen illeszkedik minden belső térbe. Erőteljes driver és a QuietPort port  technológiával biztosítja a dinamikus mélyhangokat torzítás nélkül. Csatlakoztasd a Bose Bass 700 modult házimozi rendszeredhez, és emeld a hangzást a következő szintre!

Minőségi beállítás a legjobb hangzás érdekében

A még jobb zenei élmény érdekében a Bose Bass 700 modulhoz Bose Surround hangszórókat is csatlakoztathatsz. A mindössze 4 hüvelykes magasságának köszönhetően a hangszórók tökéletesen illeszkednek a környező térbe, és a hosszú, akár 9 méteres hatótávolság garantálja a kényelmes csatlakozást még nagyobb távolságokon is. Támaszkodj a Bose kiváló minőségű készleteire, és merülj el kedvenc filmjeidben és zenéidben.


Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív
Csatornák száma Önálló hangszóró

Csatlakozók

Vezeték nélküli funkciók Bluetooth, Wi-Fi

Subwoofer

Mélynyomó csatlakoztatása Vezeték nélküli

Mélynyomó mérete

Szélesség 29,5 cm
Mélység 32,5 cm
Magasság 29,5 cm

Tömeg

Teljes tömeg 13,6 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Televízióhoz

Szín

Szín Fekete
Kód:  BOS904o3
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  809108-2100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10