Oldal frissítése

BOSCH WQG245D4BY

5 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
316 490 Ft

BOSCH WQG245D4BY

Szenvedsz a megnövekedett páratartalomtól, amikor a lakásban szárítod a ruhákat és ez követően a penész megjelenésétől? Ebben ez esetben a szabadonálló Bosch szárítógép vásárlása a legjobb döntés. Ez a készülék kondenzációs típusú. A kondenzációs szárítógép a legkeresettebb típus a felhasználók körében. Használatához nincs szükség szerkezeti módosításokra vagy összetett telepítési munkálatokra. A szárítógép gyűjtőtartállyal van felszerelve, amely hatékonyan összegyűjti és tárolja a mosott ruhából lecsapódó nedvességet. A hatékony BOSCH WQG245D4BY szárítógép a legjobbat kínálja a ruháidnak és Neked. Hasznos funkciói közé tartozik a praktikus öntisztuló kondenzátor, késleltetett indítás, gyorsprogram, belső világítás és mindkét irányban nyitható. A népszerű technológiák közül nem hiányzik belőle a közkedvelt Perfect Dry. A kompakt Bosch szárítógép méretei 84,2 × 59,8 × 61,3 cm (ma×szé×mé). Súlya 56,2 kg.

Szárítógép BOSCH WQG245D4BY ...
Szárítógép BOSCH WQG245D4BY ...

A kiváló BOSCH WQG245D4BY szárítógép főbb előnyei

  • A szabadonálló szárítógép lehetővé teszi a ruhák gyors és hatékony szárítását
  • Kondenzációs típusú
  • Kondenzációs tartály a nedvesség gyűjtésére és tárolására
  • A töltet mennyiségét tekintve 9 kg ruhát képes szárítani
  • A készülék zajszintje 61 dB
  • A késleltetett indítás funkcióval kihasználhatod az olcsóbb éjszakai áram előnyeit
  • Gyorsprogram a ruhák gyors szárításához
  • Választható ajtónyitási irány
  • A belső világítás megkönnyíti a ruha maradéktalan kivételét
  • A kondenzátor öntisztító funkcióját biztosan értékeled majd
  • A Perfect Dry funkció a vízkeménységtől függetlenül tökéletesen szárítja a ruhákat

A modern BOSCH WQG245D4BY szárítógép kiemelkedően innovatív és praktikus funkciói a te kényelmedet szolgálják

A nagy kapacitású Bosch szárítógépnek köszönhetően sok időt takaríthatsz meg, a ruháid pedig tiszták és illatosak lesznek. A szárítógép belső világítása megkönnyíti a benne lévő összes ruhadarab kivételét, miközben tökéletes áttekintést biztosít a tartalmáról.

Szárítógép BOSCH WQG245D4BY ...
Szárítógép BOSCH WQG245D4BY ...

Válts zöldre, ebben segít az energiatakarékos BOSCH WQG245D4BY szárítógép

Energiatakarékosságban gondolkodsz? Szárítónk a megfelelő választás a számodra. A szárító fejlett technológiával felszerelt, amely lehetővé teszi a kondenzátor automatikus tisztítását szárítás közben , így nem kell aggódnod a bonyolult karbantartás miatt és energiát takaríthatsz meg. A késleltetett indítású szárítógéppel megteheted, hogy a ruhák szárítását az olcsóbb, éjszakai órákra időzíted. Ha a szárítógépet úgy állítod be, hogy olyan időpontokban működjön, amikor alacsonyabbak az áramköltségek, megtakarítást érhetsz el az energiaszámlákon. Fürdőszobába, előszobába vagy háztartási helyiségbe is alkalmas. Bárhol is helyezed el a szárítót, az tökéletesen illeszkedik majd otthonodba. Állítható nyitásirányú ajtóval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy bárhol könnyedén elhelyezhesd.

Állítsd be a programot a textíliának megfelelően

A sokoldalú Bosch szárítógép a finom szöszök és szálak eltávolításával segít megőrizni a mosott ruhák minőségét és tökéletes megjelenését. Ne aggódj amiatt, hogy egy reggeli kávéfolt az ingeden megakadályozza, hogy ragyogj az állásinterjúdon. Mielőbb mosd ki és használd a gyorsprogramot a szárítógépen, amely rövid idő alatt megszárítja az inget.

Szárítógép BOSCH WQG245D4BY ...

Korszerű technológiájú BOSCH WQG245D4BY szárítógép

Az élen járó Bosch szárítógép kiváló megoldás azok számára, akiknek rövid időn belül száraz ruhákra van szükségük, valamint nincs elég helyük az erkélyen vagy a kertben történő szárításra. A Perfect Dry segítségével a ruha mindig pontosan az adott vízkeménységnek megfelelően szárad meg.

A kiváló Bosch szárítógép műszaki adatai

A szárítógép lehetővé teszi, hogy ruháidat vasalás nélkül szárítsd meg, így sok időt és energiát takaríthatsz meg. Az energiahatékony BOSCH WQG245D4BY szárítógép A+++ energiaosztályú. Az energiafelhasználás alakulása éves szinten 1,6 kWh. A szárítógép maximum 9 kg ruha szárítására alkalmas. Zajszintje 61 dB, így számíthatsz a csendes működésre és a nagyfokú stabilitásra.

A szárítógép energiacímkével kapcsolatos információi:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép BOSCH WQG245D4BY Energia címke

Méretek:

84,2 × 59,8 × 61,3 cm (ma×szé×mé)

Tömeg:

56,2 kg

Szín:

Fehér

Paraméterek

Szárító energiaparaméterei

Töltetkapacitás 9 kg
Zajszint 61 dB
Energiafelhasználás 1,6 kWh
Becsült éves energiafogyasztás 193 kWh/év

Tulajdonságok

Modell típusa Szabadonálló

Szárítógép méretei

Mélység 61,3 cm
Szélesség 59,8 cm
Magasság 84,2 cm
Tömeg 56,2 kg

Funkciók

Szárítógép funkciói Öntisztuló kondenzátor, Késleltetett indítás, Gyorsprogram, Belső világítás, Mindkét irányban nyitható
Szárítógép technológia Perfect Dry
Lefolyó csatlakozó készlet Nem

Szárítógép színe

Szín Fehér

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  BOSU040
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  WQG245D4BY
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10