Oldal frissítése

Bosch szárítógépek

Bosch szárítógépek - Lógj meg a teregetés elől.

Bosch szárítógépek

A ruhák teregetése csak kínszenvedés a számodra? Pont ezért fejlesztették ki a Bosch szárítógépeket, hogy gyorsan és hatékonyan letudhasd a ruhaszárítást. A német Bosch vállalatot a 19. században alapították és a cégnév azóta is egyet jelent az innovációval és a társadalmi elköteleződéssel. Ezért a Bosch szárítógépek nemcsak időt és pénzt spórolnak, de kíméletesek a környezethez is. A körültekintő tervezésnek és gyártásnak hála a Bosch nem csak a német piacon őrzi sokéves erős és stabil pozícióját.

Bosch szárítógép és mosógép

Bosch hőszivattyús szárítógépek

A Bosch hőszivattyús szárítógépek nagyon energiatakarékosak. Az A+++ kategóriába tartoznak, elsősorban annak köszönhetően, hogy a dobban lévő forró levegő azonnal lehűl és az így megszerzett energiát a Bosch szárítógép újra felhasználja. A zajszintre sem lehet panasz – a Bosch szárítógépek általában alacsony, max. 65 dB zajszinttel büszkélkedhetnek. Ezek a készülékek akár 112 literes dobtérfogatukkal is meglepetést okoznak. A Bosch szárítógépek dobjának belső LED-es megvilágításának köszönhetően ezentúl nem felejtesz bent semmilyen ruhaneműt – vége az eltűnt pár zoknik keresgélésének.

A Bosch szárítógépek fokozottan figyelnek a ruhaneműkre

A Bosch szárítógép nagy előnye a SensitiveDrive kíméletes szárítási technológia. A dob belseje speciális felületi kezelést kapott, amely lehetővé teszi a meleg levegő keringetését a kíméletes szárítás érdekében. A Bosch szárítógépek belsejében az aszimmetrikusan ívelt dob kialakítás és a puha felület megkönnyíti a mosott ruháról történő gyengéd gondoskodást. Annak érdekében, hogy a ruhanemű szellős, puha legyen, és ne gyűrődjön össze, a Bosch szárítógép a ciklus végén 2 óráig még ruhalazítási programot végez. Ha sietsz, ezt bármikor megszakíthatod és kiveheted a ruhaneműt a dobból.

Bosch szárítógép - hőszivattyús
Bosch szárítógép és mosógép szett

Személyre szabott szárítás a Bosch szárítógép segítségével

A háziasszonyok különféleképpen szeretnének kihasználni a Bosch szárítógép adta lehetőségeket. Néha rögtön a szekrénybe szeretnének tenni a megszáradt ruhát, de vannak olyan ruhaneműk, amiket a biztonság kedvéért azért átvasalnának. Az AutoDry technológia lehetővé teszi számukra ezt a változatosságot. A Bosch szárítógép belső érzékelői folyamatos mérik a hőmérsékletet és a páratartalmat, amelyet az általad kiválasztott programnak megfelelően szabályoznak. Az ECARF minőségi pecsét bizonyítja, hogy a Bosch szárítógépbe tett ruhaneműk mindig az allergiások és az érzékeny bőrűek igényeinek figyelembevételével kerülnek kezelésre.

A Bosch szárítógépek hosszú élettartama

Szárítógép vásárlásakor szeretnénk azt hinni, hogy a készülék sokáig fog minket szolgálni. A Bosch szárítógépek esetében ezt teljesen magától értetődőnek vehetjük. A hosszú élettartam érdekében a rozsdamentes acél dob mellett a Bosch szárítógépek karbantartást nem igénylő, SelfCleaning funkcióval ellátott kondenzátorral lettek felszerelve. Ez a ruhaneműből kijövő vizet akár 4× alkalommal is felhasználja a szárítási ciklus során: átöblíti magát vele. Ennek köszönhetően energiát takarít meg, mivel az eldugult kondenzátor meghosszabbítaná a szárítási folyamatot és növelné az energiafogyasztást. Ugyanakkor a Bosch szárítógépekbe szerelt kondenzátorok környezetbarátabbak is.

Bosch szárítógép SelfCleaning kondenzátorral
Paraméterek módosítása
42 termék

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15