Oldal frissítése

BOSCH WQG233D1BY Serie 6

4,9 30 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
352 990 Ft

BOSCH WQG233D1BY Serie 6

A lakásában száradó mosott ruhák miatt magas páratartalommal és penészesedéssel küzdesz? Ebben ez esetben a szabadonálló Bosch szárítógép vásárlása olyan döntés, amellyel időt és energiát takaríthatsz meg. Ez a készülék kondenzációs típusú. A kondenzációs szárítógép a legnépszerűbb a felhasználók körében. Előnye az egyszerű és problémamentes telepítés, amely nem igényel bonyolult szerkezeti módosításokat. A szárító fontos része egy gyűjtőtartály, amely hatékonyan összegyűjti és tárolja a mosásból származó nedvességet. Vízelvezető csöve közvetlenül a szennyvízcsatornára csatlakoztatható, így nincs szükség a kondenzációs tartály rendszeres ürítésére. A hatékony BOSCH WQG233D1BY Serie 6 szárítógép minőségi gondoskodást nyújt a ruháidnak és a Te igényeidnek. Hasznos funkciók tárháza jellemzi, mint például a praktikus lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, gyűrődésgátló rendszer és gyerekzár. A helytakarékos Bosch szárítógép mérete 84,2 × 59,8 × 59,9 cm (ma×szé×mé). Tömege 53,763 kg.

Szárítógép BOSCH WQG233D1BY Serie 6 Hátoldal
Szárítógép BOSCH WQG233D1BY Serie 6 Jellemzők/technológia

A csúcstecnológiás BOSCH WQG233D1BY Serie 6 szárítógép kiemelkedő tulajdonságai

  • A szabadonálló szárítógép időt és fáradságot takarít meg számodra
  • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
  • Kondenzációs tartály a nedvesség gyűjtésére és tárolására
  • Legfeljebb 8 kg ruhát képes kezelni
  • Zajszintje 64 dB
  • A késleltetett indítás funkció lehetővé teszi az alacsony, éjszakai tarifa kihasználását
  • Az áttekinthető kijelző tájékoztat az aktuális állapotról vagy a beállításokról
  • Gyors szárítóprogram a ruhák szupergyors szárításához
  • Az alacsony hőmérsékletű szárítás kisimítja a ráncokat és minimálisra csökkenti a kényes szövetek gyűrődését

A korszerű BOSCH WQG233D1BY Serie 6 szárítógép funkciói növelik a hatékonyságot

A nagy kapacitású Bosch szárítógépnek köszönhetően elkerülheted a szabadtéri szárítás során jelentkező kellemetlenségeket, amelyek a mosott ruhákon jelentkezhetnek. A kijelzőn megjelenő lakat jelzi az aktív gyermekzárat a kisgyermekek maximális biztonsága érdekében, ugyanis nem fogják tudni működtetni a készüléket. Az előlapon található beépített kijelző mutatja az aktuális program vagy beállítások állapotát.

Szárítógép BOSCH WQG233D1BY Serie 6 Hátoldal
Szárítógép BOSCH WQG233D1BY Serie 6 ...

Energiatakarékos BOSCH WQG233D1BY Serie 6 szárítógép

Szeretnél pénzt megtakarítani, ugyanakkor tisztán és szárazon tudni a ruháidat? Válaszd energiahatékony szárítóinkat. A késleltetett indítás funkció jó szolgálatot tesz, mert teljes mértékben kihasználhatod az alacsonyabb, éjszakai tarifát. Ha a szárítógépet úgy állítod be, hogy olyan időpontokban működjön, amikor alacsonyabbak az áramköltségek, megtakarítást érhetsz el az energiaszámlákon. Az ökonómiai szempontból előnyös BOSCH WQG233D1BY Serie 6 szárítógép olyan hőszivattyúval felszerelt, amely a szárítás során keletkező hőt a hideg levegő felmelegítésére használja fel, lehetővé téve a hatékony hővisszanyerést és a csökkentett energiaveszteséget.

Válassz programot ruhatípus szerint

A sokoldalú Bosch szárítógép képes megőrizni minden típusú ruha puhaságát és minőségét, még a legkényesebb darabokét is. Ne aggódj amiatt, hogy egy reggeli kávéfolt az ingeden megakadályozza, hogy ragyogj az állásinterjúdon. Csak mosd ki és válaszd a gyors szárítási programot, hogy megbízhatóan, rövid idő alatt megszáradjon a ruhád. Az alacsony hőmérsékletű szárítás kisimítja a ráncokat és minimalizálja a kényes szövetek gyűrődéseit. A gyűrődésgátló program kiválasztásával elkerülheted a vasalás szükségességét.

Szárítógép BOSCH WQG233D1BY Serie 6 Oldalnézet

A kifogástalan Bosch szárítógép energetikai adatai

A szárítógép alkalmas a nagy mennyiségű ruhát mosó családok számára, mindeközben időt és energiát takarít meg. Az energiatakarékos BOSCH WQG233D1BY Serie 6 szárítógép A+++ energiaosztályú. Az energiafelhasználás alakulása éves szinten 1,4 kWh. A készülék töltetkapacitását illetően 8 kg ruha szárítására alkalmas. Zajszintje 64 dB. A szárítási hatékonyság az egyik legfontosabb kritérium a szárító kiválasztásakor. A teljesítményt tekintve kiemelkedő Bosch szárítógép A hatékonysági osztályba sorolható, ami azt jelenti, hogy a normál program esetében a víz több mint 90%-át képes kivonni a ruhákból.

Szárítógép BOSCH WQG233D1BY Serie 6 ...

A szárítógép energiacímkével kapcsolatos információi:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép BOSCH WQG233D1BY Serie 6 Energia címke

Méretei:

84,2 × 59,8 × 59,9 cm (ma×szé×mé)

Tömeg:

53,763 kg

Kivitel:

Fehér

Hatékonyság:

A

Paraméterek

Szárító energiaparaméterei

Töltetkapacitás 8 kg
Hatékonyság A
Zajszint 64 dB
Energiafelhasználás 1,4 kWh
Becsült éves energiafogyasztás 176 kWh/év

Tulajdonságok

Modell típusa Szabadonálló

Szárítógép méretei

Mélység 59,9 cm
Szélesség 59,8 cm
Magasság 84,2 cm
Tömeg 53,76 kg

Funkciók

Szárítógép funkciói Lefolyóhoz csatlakoztatható, Késleltetett indítás, Hőszivattyú, Kijelző, Gyorsprogram, Gyűrődésgátló rendszer, Gyerekzár
Lefolyó csatlakozó készlet Nem

Szárítógép színe

Szín Fehér

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban
Kód:  BOSU024
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  WQG233D1BY
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15