Oldal frissítése

BOSCH SMU4HVS31E

5 5 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Szuper ár
435 190 Ft

BOSCH SMU4HVS31E

Jól felszerelt és tágas mosogatógép

Mindenekelőtt a minőségi mosogatógép értékes időt takarít meg Önnek, amelyet kellemesebben tölthet el, mint a piszkos edények hegyeinek állandó ismételt kézmosásával. Az E energiafogyasztási osztályú, 1–24 órás idő előválasztással, 13 edénykészlet kapacitásával (ECO program) és 60 cm szélességű BOSCH SMU4HVS31E alap mosogatógép még egy nagyobb család számára is elég nagy. Nagyon sok modern technológiával és programmal van felszerelve, ennek köszönhetően gazdaságos a működése és a mosási eredmények kiválóak. A Home Connect alkalmazással mobiltelefonján keresztül vezérelheti a mosogatógépet, és mivel az eszköz kompatibilis az Amazon Alexa alkalmazással, használhatja a hangvezérlést is. A rugalmas VarioFlex kosárrendszer és a mosogatógép tetején található VarioDrawer evőeszköz-fiók sok helyet kínál a különféle edények számára. A RackMatic rendszernek köszönhetően a felső kosár magassága akár 5 cm-rel is beállítható.



A beépített mosogatógép BOSCH SMU4HVS31E legfontosabb öt előnye

  • Extra szárítás: opcionális funkció a további szárításhoz
  • VarioFlex kosarak és VarioDrawer evőeszköz-fiók: speciális beállítási lehetőségek, több teret kínálva minden szinten
  • Igény szerinti csend: zajcsökkentés akár 30 percig a Home Connect segítségével
  • Home Connect: az intelligens csatlakozású háztartási gépek megkönnyítik mindennapjait
  • Kedvenc program funkció: egyedi programkombináció és további funkciók egyetlen érintéssel

A BOSCH SMU4HVS31E mosogatógép intelligens otthont alkot a könnyebb élet érdekében

Az intelligens csatlakozású BOSCH SMU4HVS31E alap mosogatógép megkönnyíti mindennapjait. A Home Connect technológiának egyszerű indítási funkciója van, és mindig a megfelelő programot ajánlja közvetlenül a mobiltelefonjáról vagy táblagépéről. Nem kell gondolkodnia azon, hogy mennyi maradt még a BOSCH SMU4HVS31E táblagép mosogatógépéből, a Home Connect alkalmazás számolja azokat az Ön számára. Ha szervizre van szükség, használja a távdiagnosztikát, és ellenőrizze a BOSCH SMU4HVS31E mosogatógépet az interneten keresztül. Az Amazon Alexa készülékkel való kompatibilitásának köszönhetően a készülék hanggal is vezérelhető. Vagy csak nézze meg a mobiltelefonján az értesítéseket, így tudja, mennyi időbe telik a mosogatás. Intelligens támogatás, okos megoldás, ez a Home Connect. Most az alap mosogatógépben BOSCH SMU4HVS31E.



A BOSCH SMU4HVS31E rugalmas kosarakkal és praktikus evőeszköz-fiókkal rendelkezik

A teljesen új kosárkialakítás maximális helyet, stabilitást és rugalmasságot kínál. A BOSCH SMU4HVS31E mosogatógép kosárrendszere tökéletesen alkalmazkodik az Ön igényeihez, kivételes stabilitást és innovatív helyet kínálva. Az összecsukható töviseknek és polcoknak köszönhetően terjedelmes edényeket is befogadhat, beleértve edényeket és serpenyőket is. Ezenkívül a BOSCH SMU4HVS31E alap mosogatógép felső kosara állítható magasságban. A kihúzható Vario evőeszközfiók felváltja a klasszikus evőeszközkosarat, és így sok helyet szabadít fel az alsó kosárban. Az evőeszközök mellett merőkanál, seprű és eszpresszó csésze is elfér benne. A BOSCH SMU4HVS31E készülékben több edény kényelmesen mosható.



A BOSCH SMU4HVS31E erőteljes, gazdaságos és csendes motorral rendelkezik

A BOSCH SMU4HVS31E alap mosogatógép EcoSilence Drive-mal rendelkezik, amely egyszerre nagy mosási teljesítményt és alacsony zajszintet biztosít. A BOSCH mosogatógép energiatakarékos, kefe nélküli motorral van felszerelve, amely optimálisan csökkenti a súrlódási zajokat, és a készülék sokkal egyenletesebb és halkabb működését biztosítja.




Tudtad, hogy…

Szereted a csendet? Minden új mosogatógép - az alapmodellektől a prémium készülékekig - bármikor, bárhol ellenőrizhető és működtethető, a nappali ülésétől vagy a munkából hazafelé menet. És ha csak egy ideig szeretne pihenni, vagy a gyermek végül elalszik, akkor a „Csend igény szerint“ funkcióval azonnal 30 percre csökkenthető a zajszint abszolút minimumra.


A BOSCH SMU4HVS31E mosogatógép teljes mértékben kihasználja a mosószer erejét

Az adagoló asszisztensnek köszönhetően a mosótabletta közvetlenül a BOSCH SMU4HVS31E mosogatógép felső mosogatógépkosara elülső részén lévő kis fogótálba esik. A megcélzott vízáram gyorsan és ellenőrzötten feloldja a tablettát. A mosószer egyenletesen oszlik el a BOSCH SMU4HVS31E mosogatógép belsejében, így mindig kiváló mosási eredményt érhet el.



A BOSCH a legkeresettebb mosogatógép-márka a világon

Az ügyfél mindig az első a BOSCH-nál, és ezzel egy időben folyamatosan bevezet technikailag kifinomult újításokat, amelyek megkönnyítik az életedet. Ezért a BOSCH a világ legkeresettebb mosogatógép-márkája. Alap mosogatógép A BOSCH SMU4HVS31E garantáltan nem okoz csalódást.



Egyéni program egyetlen érintéssel

Használja a BOSCH SMU4HVS31E mosogatógépet a saját programjainak és kiegészítő funkcióinak kombinációjával - mindezt egyetlen gombnyomással. Hozza ki a legtöbbet okos mosogatógépéből, és megkönnyítse az életét. A Kedvenc program funkcióval könnyedén elmentheti a leggyakrabban használt program és további funkciók kombinációját. Ezután a programozott beállítások könnyen elindíthatók a Home Connect alkalmazással, vagy közvetlenül a BOSCH SMU4HVS31E mosogatógép kezelőpaneljén. Például kombinálja az Extra Dry funkciót az Eco 50 ° C programmal, és egyetlen érintéssel állítsa be a BOSCH SMU4HVS31E mosogatógépet.


Bízhat a BOSCH SMU4HVS31E mosogatógépben

Semmi sem hagyja el azokat az üzemeket, amelyekkel a gyártó nem lenne 100% -osan elégedett. Minden terméket pontos ellenőrzésnek vetnek alá a szigorúan meghatározott minőségi, teljesítményi és fenntarthatósági előírások szerint. Ezért használja a BOSCH SMU4HVS31E mosogatógép az AquaStop rendszert, és egy életre szóló garanciát kap a vízkárok ellen, valamint egy 10 éves garanciát a BOSCH SMU4HVS31E mosogatógép belső burkolatának rozsdásodására. Více o záruce zde.

Paraméterek

Mosogatógép energetikai paraméterei

Energiaosztály E
Edénykészlet kapacitás 13 ×
ECO ciklus időtartama 3,75 óra (225 perc)
Vízfogyasztás ciklusonként (ECO program) 9,5 l
Zajkibocsátási osztály C

Mosogatógép típusa

Mosogatógép típusa Szabvány
Mosogatógép elhelyezése Beépített, Aláépíthető
Mosogatógép vezérlése Elülső vezérlőpanellel

Mosogatógép funkciói

Mosogatás funkciók Késleltetett indítás, Vízérzékelő, Töltöttség érzékelő, Hőcserélő
Mosogató programok ECO, Intenzív, Automatikus, Kedvenc, Csendes
Mosogatógép biztonsági funkciói Gyerekzár, Túlcsordulás elleni védelem, AquaStop

Tulajdonságok

Evőeszközök elhelyezése Fiók
Tulajdonságok Kijelző, Állítható kosarak

Szín

Szín Rozsdamentes acél

Csatlakozás és kompatibilitás

Csatlakozás Wi-Fi
Kompatibilitás Home Connect
Intelligens funkciók Távirányítás, Hibadiagnózis, Állapot infó, Utasítások az alkalmazásban, Fogyasztás figyelés, Hangvezérlés

Mosogatógép méretei és tömege

Mosogatógép magassága 81,5 cm
Mosogatógép szélessége 59,8 cm
Mosogatógép mélysége 57,3 cm

Tömlő hossza

Bekötőcső hossza 1,65 m
Leeresztő cső hossza 1,9 m (1,9 m)
Kód:  BOMY146
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  SMU4HVS31E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15