Oldal frissítése

BOSCH SMS2ITW33E Serie 2

195 890 Ft

BOSCH SMS2ITW33E Serie 2

A mosogatógép használatával időt, vizet és munkát takaríthatsz meg. A standard (60 cm széles) Bosch mosogatógép elsődlegesen olyan háztartásokba ideális, ahol sűrűn főznek. A szabadonálló mosogatógépet akárhová elhelyezheted, ahol elérhető közelségben van a vízbekötés, az áramcsatlakozó és a szennyvízlefolyó. Az ajtó elülső oldalán található vezérlőpanel akkor is megengedi az irányítást, amikor a készülék ajtaja csukva van.

Mosogatógép BOSCH SMS2ITW33E Serie 2 ...
Mosogatógép BOSCH SMS2ITW33E Serie 2 Jellemzők/technológia

BOSCH SMS2ITW33E Serie 2 jelentősebb tulajdonságai

  • A népszerű Bosch által létrehozott Szabadon álló mosogatógép problémamentesen megbirkózik minden piszkos edénnyel
  • Wi-Fi segítségével csatlakoztatható a mobilalkalmazáshoz
  • Evőeszközkosárral is ellátták
  • A késleltetett indításnak köszönhetően igénybe vehetjük a kedvezőbb energia tarifákat
  • A kosarak az elmosogatandó edények magassága szerint egy bizonyos pozícióba állíthatók
  • A vízérzékelő beállítja az öblítések számát, a mosogatószer mennyiségét, a víz hőmérsékletét és a nyomást
  • A kezelőpanel csukott ajtóval is megengedi az irányítást
  • Töltöttségérzékelővel is kiegészítették, mely a vízfogyasztást szabályozza
  • Felszereltségéből az extra szárítási funkciót sem hagyták ki
  • Az Eco program praktikus a víz- és energiafogyasztás minimalizálására

Az előnyös Bosch mosogatógép elbűvöl a felszereltségével

Eme BOSCH SMS2ITW33E Serie 2 evőeszközkosárral szintén rendelkezik, melybe belerakhatod a késeket és a villákat. A kosarak az elmosogatandó edények magasságának megfelelően egy bizonyos pozícióba állíthatók. A késleltetett indításnak hála beállíthatod a mosogatógépet úgy, hogy a számodra legmegfelelőbb időpontban lépjen működésbe. Ennek a funkciónak köszönhetően kihasználhatjuk a kedvezőbb energia tarifák adta előnyöket. A vízérzékelő a víz állapota szerint beállítja az öblítések számát, a mosogatószer mennyiségét, a nyomást és a hőmérsékletet. Ennek eredményeként csökken a tisztítószer-, a víz- és az energiafogyasztás. Jól leolvasható kijelző szintén a része, mely áttekintést nyújt minden programról.

Mosogatógép BOSCH SMS2ITW33E Serie 2 Tartozékok
Mosogatógép BOSCH SMS2ITW33E Serie 2 Tartozékok

A funkciók és programok megkönnyítik a munkát

Az ismert Bosch által létrehozott mosogatógép sok időt takarít meg neked, amit a hobbijaidnak vagy a családodnak szentelhetsz. A mosási folyamat során automatikusan érzékeli a szennyeződés mértékét, és ettől függően állítja be a mosási ciklus következő menetét. Például a műanyag terítékek gyorsabb megszárításához extra szárítási funkciót ugyancsak kínál. Amennyiben fontos számodra a környezetvédelem, akkor tökéletes lesz számodra az Eco program, amelyet a lehető legalacsonyabb víz- és energiafogyasztásra terveztek. Az intenzív program nagyon hatékonyan távolítja el a rászáradt ételmaradékokat és a makacs szennyeződéseket. A kedvenc program gomb alatt beállíthatod a kedvenc és leggyakrabban használt mosogatási módod.

A smart mosogatógép minden háztartásba passzol

Ha a praktikus Bosch mosogatógépet összekötöd a mobiltelefonoddal, akkor hozzáférhetsz annak intelligens funkcióihoz. Óriási pozitívuma, hogy távolról is vezérelhető. Így akkor is elindíthatod a mosogatást, amikor éppen nem vagy otthon. Továbbá a fogyasztását is nyomon követheted. Az alkalmazásban meglelsz minden információt a készülék állapotáról vagy hibáiról. A mosogatógép képes észlelni a hibát, és erről a felhasználót is tájékoztatja. A mobilapplikáció felhasználói útmutatót is tartalmaz, melybe bármikor belekukkanthatsz, hogy képben legyél. Hangasszisztens segítségével a kanapé kényelméből is vezérelhető. A megfelelő hangutasítás megadását követően a mosogatógép végrehajtja a kérésedet. A Smart Diagnosis funkció képes beazonosítani a hibákat és megoldást tud javasolni a problémákra. Így nem kell szakértőt hívnod, hogy elhárítsa a meghibásodást. Eme BOSCH SMS2ITW33E Serie 2 egy nagyszerű háztartási kisegítő.

Mosogatógép BOSCH SMS2ITW33E Serie 2 Lifestyle
Mosogatógép BOSCH SMS2ITW33E Serie 2 ...

Maximális biztonság és komfort

Ez a modern Bosch mosogatógép nagyszerű segítőtárs lesz a mindennapokban. A mosogatógépet éjszaka is nyugodtan működtetheted, ugyanis túlcsordulás elleni védelemmel úgyszintén rendelkezik. Ezáltal nem kell tartanod a váratlan balesetektől. A szülők kétségtelenül értékelni fogják a gyermekzárat, mely megakadályozza, hogy a kisgyermekek bekapcsolják vagy átállítsák a mosogatógépet, valamint hozzáférjenek a mosogatószeres tartályhoz. A töltöttségérzékelő észleli a mosogatógépbe behelyezett edények mennyiségét és ennek megfelelően állítja be a mosogatáshoz szükséges vízmennyiséget. Így biztos lehetsz abban, hogy az edényeid mindig szépen el lesznek mosva.

A mosogatógép energiaértékei

Ez az konkrét BOSCH SMS2ITW33E Serie 2 a köv. energetikai osztályba tartozik: E. Ezenkívül alacsony energiafogyasztás mellett magas mosogatási minőséget biztosít. Az ECO program energiafogyasztása 92 kWh. Ciklusonként legfeljebb 12 db teríték mosogatható el vele. Egy ECO ciklus időtartama: 4,5 óra. A mosogatógép sokkal kevesebb vizet fogyaszt, mint amennyi elhasználódik a kézi mosogatás során. Az ECO mosogatási program ciklusonkénti vízfogyasztása 10,5 l. Ezen Bosch mosogatógép mérete 84,5 × 60 × 60 cm (magasság × szélesség × mélység).

Mosogatógép BOSCH SMS2ITW33E Serie 2 ...
Mosogatógép BOSCH SMS2ITW33E Serie 2 Energia címke

A mosogatógépek energiacímkéjén feltüntetett adatok:

  • A fejlécben a mosogatógép gyártója és modellje
  • Energiaosztály skála (balra), adott készülék energiaosztálya (jobbra)
  • kWh/év: éves energiafogyasztás évi 100 működési ciklusra vetítve (Eco programban)
  • Készletek száma: szabványos terítékszám az Eco program számára
  • Liter: az Eco program egy működési ciklusra vetített vízfogyasztása literben megadva
  • Idő: az Eco program időtartama (óra:perc)
  • dB: zajkibocsátási érték 1 pW hangteljesítményre vonatkoztatva, db(A)-ben és zajkibocsátási osztályban megadva

__________________________________________________________________

A mosogatógép kapacitása a szabványos edénykészletek számában van megadva: egy sekély tányér, egy mély tányér, egy desszertes tányér, egy csésze, egy pohár és egy teljes evőeszközkészlet. A hitelesítés tűréshatárai a következők: az éves energia- és vízfogyasztás, valamint a programidő 10%-kal lehet magasabb, a szárítási hatékonysági osztály 19%-kal lehet magasabb, a zajszintnek pedig azonosnak vagy alacsonyabbnak kell lennie, mint az energiacímkén megadott értékek.

Paraméterek

Mosogatógép energetikai paraméterei

Energiaosztály E
Edénykészlet kapacitás 12 ×
ECO ciklus időtartama 4,5 óra (270 perc)
Vízfogyasztás ciklusonként (ECO program) 10,5 l
Zajkibocsátási osztály C

Mosogatógép típusa

Mosogatógép típusa Szabvány
Mosogatógép elhelyezése Szabadon álló
Mosogatógép vezérlése Elülső vezérlőpanellel

Mosogatógép funkciói

Mosogatás funkciók Késleltetett indítás, Automata mosogatószeradagoló, Vízérzékelő, Töltöttség érzékelő, Extra szárítás
Mosogató programok ECO, Intenzív, Automatikus, Kedvenc
Mosogatógép biztonsági funkciói Gyerekzár, Túlcsordulás elleni védelem

Tulajdonságok

Evőeszközök elhelyezése Kosár
Tulajdonságok Kijelző, Állítható kosarak

Szín

Szín Fehér

Csatlakozás és kompatibilitás

Csatlakozás Wi-Fi
Kompatibilitás Home Connect
Intelligens funkciók Távirányítás, Hibadiagnózis, Állapot infó, Utasítások az alkalmazásban, Fogyasztás figyelés, Hangvezérlés

Mosogatógép méretei és tömege

Mosogatógép magassága 84,5 cm
Mosogatógép szélessége 60 cm
Mosogatógép mélysége 60 cm

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  BOMY165
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SMS2ITW33E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05