Oldal frissítése

BOSCH Scale

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BOSCH Scale

Fejleszd kulináris kreativitásod, és találj ki új recepteket az új BOSCH Scale konyhai robotgéppel. 1000 W-os motort kapott, amely biztosítja a megbízható teljesítményt még a legigényesebb alapanyagok gyors feldolgozása során is. A motor teljesítményét könnyedén tudjuk állítani 7 fokozatban, így egyszerűen elkészíthetünk különböző recepteket. Köszönhetően a bolygómozgásnak, amikor is a robotfej és a keverőfej az alapanyagok keverés közben egymással ellentétes irányban mozog, a robotgép nagyszerű végeredményt nyújt. A konyhai robotgép rendelkezik egy minőséges rozsdamentes acél tállal, melynek űrtartalma 3,9 l, amely többszemélyes háztartásban élők számára ideális. Olyan lényeges tulajdonságokkal rendelkezik, mint PULSE (Turbo) gomb. Olyan független szervezettől kapott díjat, mint a híres dTest. Az ügyes Bosch konyhai robotgép megjelenését fehér, piros és szürke szín egészíti ki.

BOSCH Scale konyhai robotgép alapvető paraméterei

  • Ezen Bosch konyhai robotgép segít a konyhai feladatok elvégzése során
  • 1000 W teljesítményű motorral szerelték
  • 7 sebesség közül választhatjuk ki a megfelelőt
  • A tökéletes keverést a bolygómozgás teszi lehetővé
  • Keverőtál rozsdamentes acélból 3,9 l űrtartalommal
  • Terméksorozat: Bosch MUM5
  • A beépített mérleg lehetővé teszi, hogy közvetlenül a tálban mérjük le a hozzávalókat
  • A pulzáló funkció lehetővé teszi, hogy sokkal gyorsabban és alaposabban dolgozzuk össze az alapanyagokat
  • Fehér, piros és szürke szín emeli ki nagyszerű megjelenését

A remek BOSCH Scale konyhai robotgép funkciói

Ezen Bosch konyhai robotgépnek hála mesterévé válhatsz a különféle fogások elkészítésének. Használhatjuk tojás vagy tojásfehérje, tejszínhab vagy habkrémek felverésére. Öntetek, krémek vagy töltelékek készítésére is tökéletesen alkalmas. Kellően könnyűre és levegősre gyúrja a tésztát a legfinomabb sütemények érdekében. Bármilyen nehéz tésztát könnyedén elkészíthetünk a dagasztó funkciónak köszönhetően. Tésztát készít kenyérhez, pizzához, zsemléhez, desszertekhez és így tovább... Egyéb hasznos tulajdonságai közé tartozik a mixer funkció. Ledarálja a dióféléket és a jeget, ezenkívül ízletes leveseket, zabkását és egészséges, tápanyagokban gazdag turmixokat készít. Így lehetőségünk lesz megkóstolni az igazán finom ízeket. A darálóval kiválaszthatjuk, hogy a húst durvára vagy finomabbra szeretnénk aprítani. Élvezd a házi darált húst az ízletes hamburgerben, fasírtban vagy mártásokban. Az integrált mérlegnek köszönhetően közvetlenül a tálban is lemérhetjük az alapanyagokat, így nem kell külön konyhai mérleget használnunk.

Ismerd meg a lenyűgöző Bosch konyhai robotgép extra funkcióit

A tartós BOSCH Scale konyhai robotgép nagy segítség egyaránt a hideg és meleg ételek készítése során is. A pulzáló funkció lehetővé teszi, hogy sokkal gyorsabban és alaposabban dolgozzuk össze az alapanyagokat. A strapabíró Bosch Konyhai robotgép segítségével könnyedén készíthetünk változatos fogásokat.

Eme Bosch konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékokkal érkezik, mint keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, ballon habverő, turmix feltét, húsdaráló, kétoldalas korong, keverőtál, habverő, habverő kar, beöntő karima és keksz készítő és 3 szeletelő korong. Köszönhetően a tartozékok széles választékának eme BOSCH Scale konyhai robotgép egyszerre több különálló eszköz munkáját végzi el, így lehetőségünk van rengeteg pénzt és helyet megspórolni.

Kábel hossza:

1,1 m

Zajszint:

76 dB

Burkolat anyaga:

műanyag

Belső áttétel anyaga:

műanyag

Méretei:

28,2 × 28 × 27,1 cm (Ma×Szé×Mé)

Tömege:

8,8 kg

Paraméterek

Díjak

Díjak dTest

Tartozékok

Tartozékok Keverőszár, Dagasztószár, Szeletelő feltét, Ballon habverő, Turmix feltét, Húsdaráló, Kétoldalas korong, Keverőtál, Habverő, Habverő kar, Beöntő karima, Keksz készítő
Keverőtál űrtartalma 3,9 l

Tulajdonságok

Teljesítmény 1 000 W
Keverés típusa Bolygóműves
Sebességfokozatok 7
Funkciók Habverés, Keverés, Dagasztás, Tömeg
Tulajdonságok PULSE (Turbo) gomb
Kábel hosszúsága 1,1 m
Zajszint 76 dB

Anyag

Keverőtál anyaga Rozsdamentes acél
Burkolat anyaga Műanyag
Belső áttétel anyaga Műanyag

Méret & súly

Mélység 27,1 cm
Szélesség 28 cm
Magasság 28,2 cm
Tömeg 7 kg, 8,8 kg

Szín

Szín Fehér, Piros, Szürke
Kód:  BOSM017nad
Termékszám:  BOSM017nad
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10