Oldal frissítése

Bosch BGL3B210

4,3 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bosch BGL3B210

Ez a porzsákos porszívó extra erős teljesítménnyel biztosítja a minél gyorsabb és könnyebb porszívózást. Új innovatív HiSpin motorral rendelkezik, mely az új aerodinamikus kialakítással és a tökéletesen kalibrált légáramlással teszi lehetővé ezt a kiváló teljesítményt. A speciálisan kifejlesztett szívófej még az apró kis résekkel rendelkező padlókkal is megbirkózik, legyen szó parkettáról vagy épp járólapról. Mindezt alacsony energiafogyasztás mellett, tehát nemcsak az Ön pénztárcáját, de még a környezetet is kíméli.

Hatalmas segítség


A legtöbb szőnyeg- és padlótípushoz ideális. A PowerProtect rendszernek köszönhetően még a porzsák megtelése után sem veszít teljesítményéből. Mindezek felett a porzsákok önzáróak, illetve elég őket ritkán cserélni. A cső teleszkópos, a rés- és párnaszívófej pedig gondoskodik az eredményes takarításról, illetve az Ön kényelméről is. A Bosch BGL3B210 porszívóval takarítani szinte játék.
A porzsák 4 l kapacitású, a 7 m-es kábel feltekeréséről pedig egy automatikus kábeldob gondoskodik, így könnyedén mozoghat a helyiségben anélkül, hogy aljzatot kéne váltani. A könnyű súly és az ergonomikus fogantyú könnyűvé teszi a szállítását, ráadásul még a kisebb gyerekek is képesek kezelni. A higiénikus szűrő meggátolja, hogy bármiféle szennyeződés is a levegőbe kerülhessen, így allergiások számára kitűnő választás.
Fő tulajdonságok:

 

 

 

  • Higiénikus szűrő allergiások számára
  • 10 m akciórádiusz
  • 4 forgókerék
  • Porzsákcsrejelző
  • Elektronikus teljesítményszabályozás

További információk:
Energiaosztály:
B
Tartozékok:
1 x résszívófej
1 x párnaszívófej
Porzsák típusa:
G ALL

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Résszívó

Szűrők

Szűrő típusa Mikroszűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 79 dB

Méret & súly

Szélesség 26 cm
Magasság 28,7 cm
Mélység 40 cm
Tömeg 4,3 kg

Szín

Szín Piros
Kód:  EAD1432i
Termékszám:  BGL3B210
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15