Oldal frissítése

Bosch BGL3A330

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bosch BGL3A330

A Bosch BGL3A330 Porszívó rendkívül nagy teljesítményt kínál praktikus formában a gyors és egyszerű tisztítás érdekében. A QuattroPower technológia garantálja a kiváló eredményt és a rendkívül alacsony energiafogyasztást. Így pénzt takarít meg és a környezetet is védi. A teljesítménye elektronikusan szabályozható.

Hasznos társ


Alkalmas a legtöbb típusú szőnyeg és padló tisztítására. Biztosítja a stabil, hosszú távon tartó teljesítményt, még a zsák megteltekor is, köszönhetően a Powerprotect technológiának. A porzsák öntömítő, nincs szükség gyakori cserére. A SilentClean Premium egy nagy teljesítményű, szabályozható, rendkívül csendes porszívófej. A Bosch BGL3A330 ProEnergy használatával gyerekjáték a porszívózás!
A porzsák képes akár 4 l szennyeződés eltárolására és az automata felcsévéléssel rendelkező 7 méter hosszú kábelnek köszönhetően kényelmesen mozoghat a helyiségben, anélkül, hogy állandóan konnektort kellene váltani. Az alacsony tömeg és az ergonómikus fogantyú ideálissá teszik a könnyű használatra. A HEPA szűrő megakadályozza a szennyeződések levegőbe jutását, így ideális választás allergiában szenvedők számára.
Főbb tulajdonságai:

  • Higiénikus szűrővel ideális allergiában szenvedők számára
  • Sugara 10 m
  • 4 görgő
  • Telítettségjelző
  • Elektronikus teljesítmény szabályozás

További információk:
Energia osztály:
A
tartozékok:
1 x Rés tisztító
1 x Padding fej
Kompatibilis porzsákok:
Összes G-típus

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 75 dB

Méret & súly

Szélesség 26 cm
Magasság 28,7 cm
Mélység 40 cm
Tömeg 4,3 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  EAD1432k
Termékszám:  BGL3A330
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15