Oldal frissítése

Bosch BGL3A222

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bosch BGL3A222

Végre élhet egy olyan gyártónak az ajánlatával, mely a termékeit a végtelenségig tökéletesíti. Legyen szó akár a designról, a teljesítményről, netán a kivitelezésről, ezzel a porszívóval aztán nem lehet mellényúlni. Egy pótolhatatlan segédeszköz, mellyel minden háztartásban, kezdve a családi háztól egészen a lakáson át a nyaralóig tartható a tisztaság. A motorja rendkívül erős, 2400 W-os teljesítménnyel bír. Nagyon kompakt, kis súlyának köszönhetően könnyedén lehet vele dolgozni. Minden bizonnyal az alacsony zajszintet is értékelni fogja, amely mindössze 78 dB, így takarítás közben nem lesz zavarva senki sem Ön körül.

Legfontosabb jellemzők

  • Porzsákos porszívó a jó hírnévvel rendelkező Bosch-tól
  • 10 m akciórádiusz
  • 4 db forgó kerék
  • Porzsáktelítettség-jelző
  • Elektronikus teljesítmény-szabályozás
  • A PowerProtect technológiának köszönhetően nincs semmiféle teljesítményveszteség még tele porzsáknál sem
  • HEPA szűrő, így allergiásoknak is ideális

Hatalmas segítség

A legtöbb szőnyeg- és padlótípushoz ideális. A PowerProtect rendszernek köszönhetően még a porzsák megtelése után sem veszít teljesítményéből. Mindezek mellett a porzsákok önzáróak, illetve elég őket ritkán cserélni. A cső teleszkópos, a rés- és párnaszívófej pedig gondoskodik az eredményes takarításról, illetve az Ön kényelméről is. Ezzel a porszívóval a takarítás szinte játék.
A porzsák 4 l kapacitású, a 7 m-es kábel feltekeréséről pedig egy automatikus kábeldob gondoskodik, így könnyedén mozoghat a helyiségben anélkül, hogy aljzatot kéne váltani. A könnyű súly és az ergonomikus fogantyú könnyűvé teszi a szállítását, ráadásul még a kisebb gyerekek is képesek kezelni. A mosható HEPA szűrő meggátolja, hogy bármiféle szennyeződés is a levegőbe kerülhessen, így allergiások számára kitűnő választás.

A csomagolás tartalma

  • teleszkópos cső
  • keménypadló szívófej
  • görgős szívófej
  • rés- és párnaszívófej

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém

Felület típusa

Felület típusa Kárpit

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Kárpitozáshoz, Parkettára, Résszívó

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 79 dB

Méret & súly

Szélesség 28,7 cm
Magasság 26 cm
Mélység 40 cm
Tömeg 6,1 kg

Szín

Szín Piros
Kód:  FBV1503f
Termékszám:  BGL3A222
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15