Oldal frissítése

BOSCH BGL2UA112

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BOSCH BGL2UA112

A praktikus BGL2UA112 porszívó a jól ismert Bosch gyártótól elegáns kialakítással, alacsony energiafogyasztással és nagy teljesítménnyel büszkélkedhet. Költséghatékonyságának és kis súlyának köszönhetően ez lesz a kedvenc segédje a mindennapi takarításhoz. Most mindent ki tud majd tisztítani aprólékosan és különösebb erőfeszítés nélkül, a manuálisan rászánt idő tört része alatt. Ezzel a porszívóval a háztartása rendben tartása játszi könnyedséggel fog működni.

A Bosch BGL2UA112 porszívó legfontosabb jellemzői

  • Egy hatékony higiénikus szűrő biztosítja a kiáramló levegő tisztaságát
  • Powerprotect rendszer (hosszú élettartamú tisztítási teljesítmény egyetlen porzsák felhasználásával)
  • Innovatív HiSpin motor alacsony fogyasztással
  • Takarítási felület akár 8 méteres sugárban
  • Szívóerő szabályozás

A tökéletes társ a takarításhoz

A motor teljesítménye 600 W, hiszen az innovatív HiSpin motorja aerodinamikus pengével és tökéletesen kalibrált levegőárammal rendelkezik a hatékony porgyűjtés érdekében. A porszívó speciális, higiénikus szűrővel rendelkezik, amely biztosítja a kifújt levegő tisztaságát. Mindez igen alacsony energiafogyasztással, így nemcsak a környezetét, hanem a pénzét is megtakaríthatja.


A szűrőzsák kapacitása majd 4 liter, a kábel hossza pedig 8 méteres hatótávolságot biztosít. A helyiségben szabadon mozoghat anélkül, hogy a kábelt másik konnektorba kellene átdugnia. A szívóerőt egy forgógomb segítségével szabályozhatja. Ezenkívül van rajta egy praktikus mutató, amely megmutatja, hogy a zsák mennyire van tele és egy automatikus kábel visszacsévélővel is rendelkezik.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos

Szűrők

Szűrő típusa Mikroszűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 80 dB

Méret & súly

Szélesség 29,5 cm
Magasság 26 cm
Mélység 37 cm
Tömeg 4,2 kg

Szín

Szín Kék
Kód:  BOSSV100
Termékszám:  BGL2UA112
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15