Oldal frissítése

Boneco P500

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Boneco P500

A(z) BONECO healthy Air légtisztító kellemes levegőt hoz létre főleg az allergiás, asztmás és egyéb légzési megbetegedésben szenvedők számára. Ez a szenzációs, hordozható készülék a legjobb a max. 28 m2 nagyságú helyiségekbe. A magas hatékonyságáról a légtisztító teljesítmény tanúskodik – ez a készülék akár 300 m3/óra levegő megszűrésére is képes. A(z) Boneco P500 fő eleme a HEPA szűrő, amely hatékonyan felfogja a baktériumok és allergének közel 100%-át.

A(z) Boneco P500 levegőtisztító legfőbb jellemzői

  • A(z) Boneco P500 maximum 28 m2-es nagyságú helyiségmérethez ajánlott
  • A HEPA filter megfogja a baktériumok és allergének 99%-át
  • A(z) BONECO healthy Air által készített levegőtisztító funkciói: légminőség érzékelő, időzítő, teljesítményszabályozás, távirányító, kijelző, éjszakai mód és automatikus üzemmód
  • Max. zaj: 60 dB(A), min. zajszint: 31 dB(A)
  • Légtisztító teljesítmény: 300 m3/óra

A(z) Boneco P500 légtisztító előnyei

A(z) Boneco P500 intelligens légtisztító mindig felméri a klímát, amely körülveszi és ennek megfelelően mérlegeli, hogy szükség van-e a megszűrésére. Ez a légtisztító időzítővel is használható, amelynek segítségével szükség szerint állíthatod be a működési időt. A teljesítményt könnyedén megválaszthatjuk, vagyis az energiafogyasztást és a zajterhelést is. A(z) Boneco P500 készüléket csendes éjszakai módra is át lehet kapcsolni a zavartalan pihenéshez. Ezenkívül automata üzemmódban is használható, vagyis a készülék maga a levegő milyenségének kiértékelése alapján testre szabja a teljesítményt. A különböző funkciók használata a modern távirányítón keresztül is lehetséges.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 30 W
Légtisztító teljesítmény 300 m3/óra
Ajánlott szobaméret 28 m2
Maximális zajszint 60 dB(A)
Minimális zajszint 31 dB(A)
Jelzés Levegőminőség
Felszereltség Kijelző, Távirányító

Funkciók

Funkciók Automatikus üzemmód, Időzítő, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás

Szűrők

Szűrő típusa HEPA

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás Nem
Kód:  BONCV500
Termékszám:  P500

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05