Oldal frissítése

Bomimi

BOMIMI

BOMIMI - együtt minden helyzetben

A BOMIMI márka mögött egy tapasztalt szakemberekből álló csapat áll, akik minden várandós kismama igényeire reagálnak. Fejlesztésük elsősorban a maximális biztonságra, praktikusságra és funkcionalitásra összpontosít. A termékek emellett szemet gyönyörködtető dizájnjukkal és megfizethetőségükkel is lenyűgöznek, ami minden anyuka számára elérhetővé teszi őket. A BOMIMI márka a legmagasabb minőségben, de mindenekelőtt szeretettel gyártja termékeit, mert tudja, hogy minden anyuka csak a legjobbat szeretné gyermekének. A kínálatban találsz babakocsit, etetőszéket, járókát, autósülést vagy utazóágyat.

babakocsi BOMIMI

Élvezd a közös sétákat a BOMIMI babakocsikkal

A BOMIMI babakocsikkal élvezheted a sétákat a városban és a természetben egyaránt. A kínálatban könnyű golfkocsikat, 2in1 babakocsikat és felfújható kerekekkel ellátott sportkocsikat találsz. Mindegyik praktikus és kényelmes az anya és a gyermek számára is, köszönhetően az állítható fogantyúknak, háttámláknak és rugós kerekeknek. A BOMIMI számos kiegészítőt is kínál a pelenkázótáskától kezdve az esőkabáton át a memóriahabos párnáig.

Étkezz játszva a BOMIMI etetőszékeivel

A BOMIMI etetőszékeknek kivehető pultjuk van, amely nagyszerű segítség az etetés során. Ugyanakkor tökéletesen szolgál tálcaként is, amelyen a gyerekek rajzolhatnak vagy játszhatnak. A székek nagyon egyszerűen karbantarthatók, valamint hátradönthető háttámlával és lábtámasszal rendelkeznek, így a kicsik teljes kényelemben lesznek. Kompakt méreteinek köszönhetően összecsukva szinte alig foglalnak helyet.

BOMIMI étkezőszék
BOMIMI utazás

A BOMIMI utazóágyak biztosítják a nyugodt pihenést

A BOMIMI utazóágy alkalmas nyaraláshoz vagy otthoni használatra is. Ezeket az ágyakat egyaránt használhatod alvásra vagy nyugodt játszóhelyként. Egy nyitható oldallal rendelkeznek, és a vizuális megjelenést az oldalán lévő fekete háló tovább erősíti. A két keréknek köszönhetően könnyen kezelhetőek. Az utazás során a maximális biztonság érdekében választhatsz az ülésmagasító és autósülés kollekciókból is.

Paraméterek módosítása
130 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05