Oldal frissítése

BLACK+DECKER

Black Decker banner

BLACK+DECKER: készülékek a műhelybe, a kertbe és a házba

Az amerikai BLACK+DECKER márka minőségi termékek széles választékát kínálja a családoknak és a barkácsolás szerelmeseinek műhelymunkákhoz, kertkarbantartáshoz vagy háztartási munkákhoz. Minden terméke több mint 100 éves múltra és tapasztalatra épül, ami fejlett gyártási folyamatokat, a megbízhatóságra helyezett hangsúlyt, rengeteg forradalmi terméket és új technikai megoldást jelent. A BLACK+DECKER ma például a népszerű 18V-os akkumulátoros szerszámrendszert kínálja, amely magában foglalja a köszörűket, fűrészeket, csavarhúzókat, szegélynyírókat és sövényvágókat. A márka emellett konyhai készülékeket, porszívókat, fűtőberendezéseket, ventilátorokat és még sok mást is kínál. A BLACK+DECKER halad a korral, és az ECOSMART program részeként arra is törekszik, hogy javítsa termékei fenntarthatóságát, hogy azok gyártása és használata összhangban legyen a vásárlók környezetbarátabb elvárásaival.

Black Decker 18V POWERCONNECT rendszer

Energiatakarékos 18V akku rendszer a BLACK+DECKER-től

Legyen szó hatékony elektromos szerszámokról a barkácsolási feladatokhoz, kerti technológiáról a gyönyörű kerthez vagy sokoldalú tisztítóeszközökről a lakásfelújításhoz - a BLACK+DECKER POWERCONNECT készülékkel mindent megoldható. Csak egy akkumulátor elegendő a 18 V-os sorozat minden termékéhez. Különböző szerszámokat kombinálhatsz a készletedben anélkül, hogy sok pénzt költenél extra akkumulátorokra és töltőkre, ráadásul a tárolási helyet és a környezetet is kíméled.

BLACK+DECKER szerszámok minden alkalomra

A BLACK+DECKER szerszámokat kínál a precíz feladatokhoz és a kemény munkához egyaránt. Az akkus meghajtás mellett nagy teljesítményű és korlátlan munkaidővel rendelkező, konnektoros szerszámokat is választhatsz. A BLACK+DECKER-nél a fúrógépektől kezdve a csiszológépeken, fűrészeken, csavarhúzókon át a hőlégfúvókig mindent beszerezhetsz. Az utazásokhoz a BLACK+DECKER kompresszorokat 12V-os autós aljzatban is használhatod. A szerszámok olyan funkciókkal rendelkeznek, mint az automatikus kikapcsolás vagy zseblámpa a sötétben való munkavégzéshez.

Black&Decker szerszámok
Black Decker kerti felszerelések

BLACK+DECKER kerti technológia okos vezérléssel

A BLACK+DECKER elektromos fűnyírók, az alkalmazással vezérelt robotfűnyírók vagy az akkumulátoros fűnyíró ollók gondoskodnak a tökéletes gyepről. Használhatod például a BLACK+DECKER bozótvágók, szegélynyírók és lombfúvók okos POWERCOMMAND funkcióit. Egy gombnyomással lassabb, de erősebb vágást aktiválhatsz a csomós ágak ellen, automatikusan meghosszabbíthatod a zsinórt az orsó manipulálása nélkül, vagy pillanatnyilag megnövelheted a teljesítményt a letapadt levelek elfújásához.

BLACK+DECKER porszívók és egyéb háztartási gépek

A technológiával teli BLACK+DECKER porszívók zsákos és zsák nélküli változatban kaphatók, padlóra, szőnyegre és a legtöbb speciális felületre. Kapható porszívó az allergiásoknak HEPA és HEPA H13 légszűrő képességgel, vagy a POWERCONNECT akkus rendszerrel kompatibilis modellek anti-pilling funkcióval és mély szőnyegtisztítással. Ha rendet kell tennie az autóban, akkor nem hiányozhat a BLACK+DECKER kézi porszívó, amelynek rugalmas, akár 10 pozícióban állítható feje van, így az autó belsejének minden zugába befér. A márka egyéb készülékei közé tartoznak a karos kávéfőzők, kenyérpirítók, szendvicssütők, vezeték nélküli turmixgépek és gőzölős vasalók.

BLACK+DECKER háztartási gépek

18V Akku rendszer a BLACK+DECKER-től

BLACK+DECKER akkus álló porszívó

Paraméterek módosítása
131 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10