Oldal frissítése

Bitdefender

Bitdefender Total Security

Bitdefender: élenjáró a kibervédelemben

A Bitdefender a világ vezető kibervédelmi vállalata, amely 2001-es alapítása óta gondoskodik a számítógépek és mobileszközök biztonságáról. Nemcsak a vírusok, rosszindulatú programok és egyéb fenyegetések elleni védelemre specializálódott, hanem a biztonságos internetböngészésre és okostelefon-használatra is. Ezért a Bitdefender programjai és alkalmazásai a legújabb technológiákkal, algoritmusokkal és mindenekelőtt több mint 440 innovációval teli szabadalommal rendelkeznek. Ráadásul hardverbarát jellegével a hétköznapi és a professzionális felhasználók szívét egyaránt meghódítja, így nem kell aggódnod amiatt, hogy a készülék átvizsgálása lelassítja a többi folyamatot. Választhatsz az önálló programok közül vagy választhatod a teljes Bitdefender Total Security csomagot, amely akár 10 eszköz számára is képes teljes védelmet nyújtani.

Bitdefender Antivirus Plus

A Bitdefender Antivirus Plus nem ad esélyt a PC-n lévő vírusoknak

A Bitdefender Antivirus Plus gondoskodik a számítógéped legjobb védelméről. Mindenféle fenyegetésre specializálódott, amellyel munka vagy játék közben találkozhatsz - képes kezelni a vírusokat, malware-eket, zsarolóprogramokat, rootkiteket, trójai programokat, kémprogramokat és még sok mást. A Bitdefender vírusirtó nemcsak a vírusok nagy adatbázisával büszkélkedhet, hanem hihetetlenül gyors védelmi reakcióval is rendelkezik, amely megakadályozza a fertőzést, mielőtt a vírus egyáltalán bármivel is próbálkozhatna.

Bitdefender Internet Security az internetes védelemért

Nem kell tovább keresned az adataid és magánéleted védelmének érdekében. A Bitdefender Internet Security védelmet nyújt a zsarolóprogramok, a kibertámadások, a rosszindulatú linkek és a csaló oldalak ellen. A program a webkamerák blokkolásával, a személyes adatok digitális pénztárcájának és a weboldalakon mindenféle személyes adatot gyűjtő nyomkövetők blokkolásával biztosítja az adataid védelmét. Természetesen a Bitdefender Internet Security tartalmaz egy VPN-t is, adattitkosítással és szülői zárral, hogy még a legfiatalabb internetezők is védve legyenek.

Bitdefender Internet Security
Bitdefender Mobile Security

A Bitdefender Mobile Security megvédi a mobilodat

A Bitdefender Mobile Security Androidhoz és iOS-hez készült programmal biztonságban tudhatod okostelefonodat. Megvéd a rosszindulatú alkalmazásoktól, és figyelmeztet a kockázatos és veszélyes weboldalakra. A Bitdefender Mobile Securityvel még a nyilvános WiFi hálózatokhoz való csatlakozás miatt sem kell aggódnod. Emellett rendelkezik készüléklopás elleni funkciókkal, alkalmazás-zárral és az okosórákhoz való csatlakozás képességével is.

Paraméterek módosítása
11 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10