Oldal frissítése

Bitdefender Antivirus Plus 1 eszközre 1 hónapra (elektronikus licenc)

3,3 3 értékelés
890 Ft

Bitdefender Antivirus Plus 1 eszközre 1 hónapra (elektronikus licenc)

A Bitdefender Antivirus Plus védi a Windows számítógépeket az összes online fenyegetéstől, és magában foglalja az adatvédelmi eszközöket, például a Bitdefender VPN-t és a Safepayt. A szoftver védi az összes internetes fenyegetést, a vírusoktól, férgektől és trójaiáktól kezdve a ransomware-ig, a nulla napos kizsákmányolásokig, a rootkit-ekig és a spyware-ig. Az adataid és magánéleted biztonságban vannak. Ugyanazt a kiberbiztonságot és teljesítményt nyújtja, amely miatt ez a Bitdefender termék az év AV-Comparatives termékévé vált.

Bitdefender Antivirus Plus 2020


A Bitdefender Antivirus Plus legfontosabb jellemzői (elektronikus licenc)

  • Intelligens antivírus - valós idejű védelem a vírusok és a ransomware ellen
  • Biztonságos online fizetés - az internetes banki szolgáltatás biztonságos lesz
  • Webes böngészés védelme - megvéd az adathalászattól és a csalárd támadásoktól; nyomkövetőktől, akik adatokat gyűjtenek rólad
  • Adatvédelem - Maradj névtelen online állapotban, és állj védelem alatt egy nyilvános WiFi hálózaton
  • Bitdefender VPN - Védi az összes eszköz magánéletét
  • File Shredder - Használd ezt az eszközt egy fájl teljes törléséhez anélkül, hogy a számítógépen nyomot hagyna a létezéséről


A Bitdefender hasznos eszközöket kínál

Néhány kifinomult vírust, például a rootkit-et el kell távolítani a Windows indítása előtt. Amikor a Bitdefender Antivirus Plus észleli az ilyen fenyegetéseket, újraindítja a számítógépet mentési módban a tisztítás és helyreállítás céljából. A Biztonságos Fájlok segítségével megakadályozhatod a legfontosabb fájlok jogosulatlan módosítását. Egyszerűen mappákat ad hozzá a figyelőlistához, és a Bitdefender megvédi a benne tárolt fájlokat a ransomware és más típusú rosszindulatú programok ellen. Csak azok az alkalmazások férhetnek hozzá a Biztonságos Fájlokhoz,amelyekben kifejezetten megbíznak.

Játékok, filmek vagy munkamódok

A Bitdefender Antivirus Plus észleli, mikor játszol, dolgozol vagy filmet nézel, tehát tudja, mikor zavarhatják meg a felesleges kérelmek. Így összpontosíthat arra, ami fontos. Attól függően, hogy mit teszel az eszközön, a Bitdefender ideiglenesen leállítja a felbukkanó ablakokat, módosítja a vizuális beállításokat és felfüggeszti az irreleváns háttér tevékenységeket, hogy a készüléket a lehető legjobban élvezhesd.

Globális proaktív hálózat

A legigényesebb szkennelésre a felhőben kerül sor, tehát a szkennelés gyakorlatilag nincs hatással a helyi erőforrásokra. Ez azt jelenti, hogy a rendszer sebessége és teljesítménye változatlan marad. A fájlok teljesen privátok maradnak: a Bitdefender nem olvassa be a fájlok valós tartalmát, és soha nem tárolja azokat a felhőben.

Fejlett fenyegetésvédelem

A Bitdefender Antivirus Plus a folyamatok viselkedésének észlelését használja, amely az aktív alkalmazásokat részletesen figyeli. Amikor valami gyanúsat talál, azonnal reagál a fertőzések megelőzésére. A Bitdefender többszintű ransomware megközelítése tartalmaz egy adatvédelmi réteget, amely megvédi a dokumentumokat, képeket, videókat és zenéket bármilyen ransomware támadás ellen. A fejlett fenyegetésvédelemmel együtt védi a legfontosabb fájlokat a ransomware titkosításoktól.

  • Ennek a terméknek a megvásárlásával 1 hónapig kaphatsz egy Bitdefender Antivirus Plus elektronikus licencet egy Windows eszközre.

A Bitdefender Antivirus Plus kiegészítő szolgáltatásai

  • Védelem az internetes támadások ellen - soha ne lépj be rosszindulatú webhelyekre
  • Csalás elleni védelem - Az intelligens számítógépes fenyegetésű technológiák képesek elemezni és azonosítani a gyanús hálózati szintű tevékenységeket, és blokkolhatják a botnetekhez és a brute force támadásokhoz kapcsolódó kifinomult kihasználásokat, rosszindulatú programokat vagy URL-eket
  • Adathalászat elleni küzdelem - blokkolja a hamis webhelyeket, amelyek megbízhatónak látszanak, hogy megakadályozzák a pénzügyi információk, például jelszavak vagy hitelkártya-számok lopását.
  • Csalás elleni küzdelem - fejlett szűrőrendszer figyelmeztet minden olyan webhely felkeresésekor, amely megpróbálhatja ellopni az adataidat
  • Bitdefender Photon - ez az innovatív exkluzív technológia segít alkalmazkodni a rendszer hardver- és szoftverkonfigurációjához a számítógépes erőforrások megtakarítása, valamint a sebesség és a teljesítmény javítása érdekében
Bitdefender Antivirus Plus 2020



Paraméterek

Alapvető paraméterek

Rendeltetés Háztartás
SW típusa Antivírus
SW típusa Bitdefender Antivirus
Licenckulcs kézbesítése Alza - Könyvtár

Licenc típusa

Licenc típusa Elektronikus licenc
Licenckérelem A licenckulcs a vásárlást követő 24 hónapon belül használható fel

Szoftver típusa

Szoftvertípus Vírusirtó

Licenc

Előfizetés módja Előfizetés
Berendezések száma 1
Mobilkészülékek száma 0
Előfizetés ideje 1 hónap
Licenc átvitele Igen

Kompatibilitás

Készülék típusa PC
Operációs rendszer Windows
Beépítés módja Letöltés (elektronikusan)

Nyelvi verzió

Nyelvi változat CZ, EN, HU, DE
Kód:  SWLB0051
Termékszám:  AV01ZZCSMSP

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05