Oldal frissítése

Bitdefender Antivirus Plus 10 eszközre 1 hónapig (elektronikus licenc)

3,3 3 értékelés
2 390 Ft

Bitdefender Antivirus Plus 10 eszközre 1 hónapig (elektronikus licenc)

Bitdefender Antivirus Plus 10 eszközre 1 hónapig

A Bitdefender Antivirus Plus megvédi a Windows számítógépeket az online fenyegetések minden típusa ellen, és olyan adatvédelmi eszközöket tartalmaz, mint a Bitdefender VPN és a Safepay. A szoftver védelmet nyújt az összes internetes fenyegetés ellen, a vírusoktól, a férgektől és a trójaiaktól kezdvea zsarolóprogramokig, nulladik napi exploitokon áta rootkitekig és kémprogramokig. Az adataid és a magánéleted biztonságban lesznek. Emellett ugyanazta kiberbiztonságot és teljesítményt nyújtja, ami miatt ez a Bitdefender termék nyerte el az AV-Comparatives által kiosztott az Év terméke címet.

Bitdefender Antivirus Plus

A Bitdefender Antivirus Plus (elektronikus licenc) főbb jellemzői

  • Elektronikus licenc 10 eszközre 1 hónapra
  • Okos vírusirtó Valós idejű védelem vírusok és zsarolóprogramok ellen
  • Biztonságos online fizetés tartsd biztonságban online banki ügyeidet
  • Webböngészés elleni védelem véd az adathalász- és csalási támadások ellen, valamint lehetővé teszi a rólad adatokat gyűjtő, úgynevezett trackerek kezelését is
  • Adatvédelem maradj névtelen, amikor online vagy, és még nyilvános WiFi hálózatokon is élvezheted a védelmet
  • Bitdefender VPN az összes eszközöd adatvédelmét ellátja (napi 200 MB 1 eszközre)
  • File Mapper használd ezt az eszközt, ha egy fájlt teljesen törölni szeretnél, és nem marad semmi nyom a létezéséről a számítógépeden

Hagyd, hogy ez a csúcsminőségű alkalmazás megvédjen

Bízd eszközeid átfogó védelmét a tökéletesen optimalizált Bitdefender Antivirus Plus megoldásra. Évek óta a legmagasabb minősítést kapja független cégektől, amelyek értékelik a biztonsági fenyegetések felismerésének és az eszközbe való általános integrációjának sikerességét.

A Bitdefender Antivirus Plus hasznos eszközökkel védi meg a biztonságodat

Egyes kifinomult vírusokat, például a rootkiteket a Windows futtatása előtt el kell távolítani. Amikor a Bitdefender Antivirus Plus ilyen fenyegetéseket észlel, újraindítja a számítógépet mentési módban a tisztítás és helyreállítás érdekében. A Safe Files segítségével megakadályozhatod a legfontosabb fájlok jogosulatlan módosításait. Egyszerűen hozzáadhat mappákat a megfigyelési listához, és a Bitdefender megvédi az azokban tárolt fájlokat a zsarolóprogramoktól és más típusú rosszindulatú programoktól. Csak azok az alkalmazások férhetnek hozzá a Safe Files fájljaihoz, amelyekben kifejezetten megbízol.


Bitdefender Antivirus Plus

Üzemmódok játékhoz, filmekhez vagy munkához

A Bitdefender Antivirus Plus érzékeli, ha éppen játszol, dolgozol vagy filmet nézel, így tudja, mikor nem zavarja felesleges kérésekkel. Így arra tudsz koncentrálni, ami fontos. Attól függően, hogy mit csinál az eszközeiden, a Bitdefender ideiglenesen leállítja az előugró ablakokat, módosítja a vizuális beállításokat és felfüggeszti a nem alapvető háttértevékenységeket, hogy a lehető legteljesebb mértékben élvezhesd az eszközeidet.



A Bitdefender Antivirus Plus globális proaktív hálózatot használ a felhőben

A legnagyobb kihívást jelentő szkennelés a felhőben történik, így a vizsgálat gyakorlatilag nulla hatással van a helyi erőforrásokra. Ez azt jelenti, hogy a rendszer sebessége és teljesítménye érintetlen marad. A fájljaid teljesen bizalmasak maradnak: A Bitdefender nem vizsgálja a fájlok tényleges tartalmát, és soha nem tárolja azokat a felhőben.


A Bitdefender Antivirus Plus egyéb jellemzői

  • Védelem a webes támadások ellen soha ne lépj be rosszindulatú weboldalra
  • Csalás elleni védelem az intelligens kiberfenyegetési technológiák képesek elemezni és azonosítani a gyanús tevékenységeket hálózati szinten, és blokkolni a kifinomult exploitokat, rosszindulatú szoftvereket vagy a botnetekhez és a nyers erővel végrehajtott támadásokhoz kapcsolódó URL-eket.
  • Anti-Phishing blokkolja a csalárd weboldalakat, amelyek megbízhatónak adják ki magukat, hogy megakadályozza a pénzügyi adatok, például jelszavak vagy hitelkártyaszámok ellopását.
  • Csalás elleni küzdelem a fejlett szűrőrendszer figyelmeztet téged, ha olyan weboldalakat látogatsz meg, amelyek megpróbálhatják ellopni az adataidat
  • Bitdefender Photon z az innovatív, exkluzív technológia segít alkalmazkodni a rendszer hardver- és szoftverkonfigurációjához, hogy megtakarítsa a számítógépes erőforrásokat, és javítsa a sebességet és a teljesítményt.

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Rendeltetés Háztartás
SW típusa Antivírus
SW típusa Bitdefender Antivirus
Licenckulcs kézbesítése Alza - Könyvtár

Licenc típusa

Licenc típusa Elektronikus licenc
Licenckérelem A licenckulcs a vásárlást követő 24 hónapon belül használható fel

Szoftver típusa

Szoftvertípus Vírusirtó

Licenc

Előfizetés módja Előfizetés
Berendezések száma 10
Mobilkészülékek száma 0
Előfizetés ideje 1 hónap
Licenc átvitele Igen

Kompatibilitás

Készülék típusa PC
Operációs rendszer Windows
Beépítés módja Letöltés (elektronikusan)

Nyelvi verzió

Nyelvi változat CZ, EN, HU, DE
Kód:  SWLB0058
Termékszám:  AV10ZZCSMSP

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15