Oldal frissítése

Bissel PowerGlide Cordless Plus 36V

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bissel PowerGlide Cordless Plus 36V

A Bissell PowerGlide Cordless Plus rúdporszívó egy kiváló segítő mindenfajta padló tisztításával megbírkózik, legyen az szőnyeg, csempe, járólap vagy bármilyen keménypadló. Jellenzői an agyteljesítmény, modern kompakt zöld színű kialakítás és sok hasznos kiegésző, amelyek leegyszerűsítik a napi takarítást. Ez a vezeték nélküli hordozható porszívó segítségével egyszerűen mozoghat az egész lakás vagy házban, kis súlyának köszönhetően kényelmes a használata. A készülék dupla ciklon elszívó rendszere teljesen eltávolítja a szennyeződéseket és a port a padlóról. A cserélhető 1 literes Lift-Off portartály a nehezen hozzáférhető helyek tisztításánál is hasznos.

Fő előnyei

  • akkumulátoros rúdporszívó
  • működési idő akár 45 perc
  • dupla ciklon szívórendszer
  • forgatható szívófej egyszerű  kezelhetőség érdekében
  • levehető Lift-Off portartály
  • cserélhető kefe
  • számos kiegészítő

Könnyű kezelés és kényelmes takarítás

A porzsák nélküli porszívó nagy előnye a lítium-ion akkumulátor, amellyel akár 45 percet is lehet takarítani. Teljes töltöttség két óra töltéssel érhető el, a töltőállomást tartalmazza a csomag. A bútorok körül könnyű mozgás érdekében a készülék fel van szerelve egy forgatható szívófejjel, az alacsony magasságának köszönhetően könnyen befér a bútorok alá. Nem hiányzik a cserélhető kefe sem, amelyet a padló típusa szerint egyszerűen be vagy ki kapcsolhatja. 

Számos kiegészítő

Az ágyak és kárpitozott bútorok kényelmes tisztítására a kiegészítők között található egy szívófej a matracok tisztítására. Az por és más szennyeződések egyszerű eltávolítására biztos értékelni fogják a puha sörtéjű sima tisztítókefét és rugalmas tidztítókefét. Szerezze be magának ezt az egyedülálló Bissell PowerGlide Cordless Plus vezeték nélküli porszívót, amely könnyen, alaposan és mindig teljes teljes erőbedobással porszívózik.
További információk:

Áramellátás:
36

Súly:
5,5 kg

Kiegészítők:

                           szívófej a matracok tisztítására
                            puha finom sörtéjű tisztítókefe
                            forgatható szívófej

Paraméterek

Felület típusa

Felület típusa Kárpit

Tápellátás

Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 2 óra
Működési idő 45 perc

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Álló

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Kárpitozáshoz
Töltési módok Töltőállomás

Szűrők

Szűrő típusa Mosható szűrő

Szín

Szín Zöld
Kód:  BISVY002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15