Oldal frissítése

Bissell HydroClean Proheat Complete

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bissell HydroClean Proheat Complete

A többfunkciós porzsák nélküli Bissell Hydro Clean Proheat Complete porszívó egy tökéletes eszköz, amely eltávolítja a szennyeződést, a baktériumokat és az allergéneket otthonából. Nedves és száraz porszívózásra egyaránt alkalmas, parkettára, szőnyegek és kárpitok mély tisztítására. Teljesítménye, a fejlett vízszűrő,  és a mosható HEPA szűrő gondoskodnak a kiváló frissességről és tisztaságról az Ön otthonában. A berendezés kiegészítők széles választékát tartalmazza.

Hibátlan minden helyzetben

Az eszköz nagyon hatásos a száraz tisztításnál. Használhatja turbókefét vagy több felületre alkalmas szívófejet. A csomagolás tartalmaz egy kis kézi szívófej készletet a kanapék és különböző rések száraz tisztítására. A szívófejek egy praktikus tartóban tárolhatóak, amelyt egyszerűen behelyezhetjük a porszívóban lévő erre a célra kialakított helyre. Így porszívózás közben mindig kéznél lesznek. A speciális szívófejet akár dugulás-elhárításra is használhatja.

Egyszerű üzemmódváltás

A szívófejcsere után a kiömlött üdítő feltakarítása gyerekjáték lesz. A mikroszálas szívófej alaposan lemossa és megszárítja a padlót, burkolatot és egyéb szilárd felületeket. A porszívón egyszerű üzemmódot váltani a megfelelő gombot megnyomásával. Könnyen kiválaszthatja a rendkívül hatékony mélytisztítást.

Hatékony mélytisztítás

A porszívó beépített melegítővel rendelkezik a hatékonyabb tisztítás érdekében. A porszívó felfűti a tisztítószert, majd alaposan eltávolítja  a szennyeződéseket, szőrt és pollent. A kézi szívófejet kanapék, matracok, autóülések vagy plüss játékok mélytisztitására tervezték. Minden szemmel láthatóan tisztább és nagyon friss lesz. Microban antibakteriális védelem megakadályozza a baktériumok és a penész keletkezését.

Legfontosabb jellemzők

  • Nagy teljesítményű
  • Ideális allergiásoknak
  • Komplett és hatékony tisztítás az egész háztartásban
  • Száraz és nedves porszívózás
  • Mélytisztítás
  • Kemény padlók tisztítása
  • Vízszűrő
  • Antibakteriális védelem
  • HEPA szűrő
  • Számos kiegészítő

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Műanyag
Hatósugár 8,5 m
Tulajdonságok Puhított kerekek

Felület típusa

Felület típusa Kárpit

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Kárpitozáshoz, Száraz-nedves takarításhoz, Parkettára, Résszívó
Kefék Forgó

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő, Vízszűrő

Teljesítmény

Teljesítmény 2 000 W

Méret & súly

Tömeg 14,5 kg

Szín

Szín Fehér
Kód:  BISVY006
Termékszám:  11120225587
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15