Oldal frissítése

Bissell 2765N CrossWave Cordless Max

4,8 4 értékelés
189 090 Ft

Bissell 2765N CrossWave Cordless Max


Bemutatjuk a BISSELL® CrossWave® Cordless Max  vezeték nélküli porszívót: felmosás és padlószárítás egyetlen lépésben

A BISSELL® CrossWave® Cordless Max egy vezeték nélküli, multifunkcionális 3 az 1-ben nedves takarítógép, amely egy lépésben porszívózza, feltörli, és segíti a padlók szárítását. A nagy teljesítményű 36 V-os Li-Ion akkumulátor akár 30 perc üzemidőt biztosít a kemény padlók (például: csempe, fapadló, szőnyeg, laminált padló, linóleum és még sok más) takarításához. A CrossWave multifunkcionális takarítókészülék különálló tartályok rendszerével van ellátva - a tiszta és piszkos víz tárolására. A padlót mindig csak tiszta vízzel törli. A takarítógép gyors és egyszerű öntakarító üzemmóddal is rendelkezik,  amelyet egyetlen gombnyomással hívhatsz elő. Tölti, tisztítja és eltárolja a készüléket a dokkolóban. A vezetéknélküli takarítás még soha nem volt ilyen egyszerű, mint aBissell CrossWave Cordless Max 2765N készülékkel

Rúdporszívó Bissell CrossWave Cordless Max 2765N

A történet az amerikai Michigan államban, Grand Rapids-ban kezdődött 1876-ban. Azóta egyetlen dologra összpontosítunk - a padlógondozásra. Elsődleges célunk, hogy olyan innovatív berendezéseket tervezzünk, amelyek megkönnyítik a takarítást és alkalmasak bármilyen fajtájú és méretű foltok és szennyeződések eltávolítására. Hogy életedet minél könnyebbé tegyük!


Egyszerre porszívóz és felmos

A Bissell CrossWave Cordless Max 2765N egyszerre képes porszívózni és felmosni. A porszívó a száraz és a nedves szennyeződéseket is képes kezelni.

Porszívó A Bissell CrossWave Cordless  Max 2765N minden típusú padlóhoz ideális

A Bissell CrossWave Cordless Max 2765N minden típusú padlón használható, beleértve a fát, laminált padlót, linóleumot, gumit és csempét. A szőnyegek tisztításakor is tökéletes munkát végez.

Különleges rendszer két Bissell porszívó tartályból

A Bissell CrossWave Cordless Max 2765N rúdporszívó gyönyörűen tiszta és friss padlót biztosít. Csak tiszta víz érheti a padlót, amely egy takarítóoldattal együtt egy tartályban van. A másik tartályba kerül a piszkos víz.

Öntisztítás a könnyű karbantartás érdekében

A Bissell CrossWave Cordless Max 2765N rúdporszívó praktikus öntisztító funkcióval is rendelkezik, amely eltávolítja a felesleges szennyeződéseket a keféről és a fúvókákról. Még a hajat és a háziállatok leszednie.


A Bissell CrossWave Cordless Max 2765N rúdporszívó továbbfejlesztett hatótávolsággal rendelkezik

A Bissell CrossWave Cordless Max 2765N botporszívó 60%-kal* nagyobb hatótávolsággal büszkélkedhet. Tökéletes a szegélylécek, bútorszélek és sarkok tisztításához. 


*A CrossWave Cordless & CrossWave Pet Pro-val összehasonlítva

A Bissell porszívó vezeték nélkül működik

Vezeték nélküli működés esetén nem kell aggódnod a zavaró kábel miatt. A Bissell CrossWave Cordless Max 2765N porszívó akár 30 perc takarítást is elvégez egyetlen töltéssel. 

3az1-ben porszívó 

A Bissell CrossWave Cordless Max 2765N porszívó takarítás után   kényelmesen tárolható a töltőállomáson, amely öntisztító állomásként és tároló állványként is szolgál. 

Takarítószert is találsz a csomagban

A Bissell CrossWave Cordless Max 2765N rúdporszívó csomagja  tartalmaz egy többfelületes takarítószert is,  amely biztosítja a tiszta és jó illatú otthont. 


Szívóerő (W)770 W
A tartály higiénikus ürítéseIGEN
Szennyeződéstartálylegfeljebb 3 liter
Szívóerő szabályozásaIGEN
Működési sugár12 méter
Tápkábel hossza9 méter
típusZsák nélküli
Zaj80dB
Szívóerő (aW)181aW

Paraméterek

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Álló, 3 az 1-ben, Többfunkciós, Vizes

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus

Rendeltetés

Tisztítás típusa Nedves tisztítás, Száraz tisztítás

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 4 óra
Működési idő 30 perc
Akkumulátor kapacitása 2 500 mAh
Akkumulátor feszültség 36 V

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő, Mosható szűrő

Tartály

Űrtartalom 1 l

Méret & súly

Szélesség 36 cm
Magasság 115 cm
Mélység 24 cm
Tömeg 5,22 kg

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Műanyag
Tulajdonságok LED világítás

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Száraz-nedves takarításhoz, Padló
Töltési módok Töltő adapter, Töltőállomás
Kefék Forgó

Szín

Szín Fekete
Kód:  BISTV419
Jótállás: 12 hónap
Termékszám:  1100022656
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20