Oldal frissítése

Bissell 3401N CrossWave X7 Plus Cordless Pet Select

215 290 Ft

Bissell 3401N CrossWave X7 Plus Cordless Pet Select


Bemutatjuk a Bissell CrossWave X7 Plus Cordless Pet Select 3401N - multifunkciós rúdporszívót

A Bissell CrossWave X7 Plus Cordless Pet Select 3401N multifunkciós rúdporszívó nedves és száraz porszívózásra egyaránt alkalmas az egész háztartáson belül. A nagy teljesítményű és könnyű porszívó minden terület tökéletes tisztításáról gondoskodik. A nagy teljesítményt egy magas minőségű digitális motor biztosítja 45 000 fordulat/perc fordulatszámmal. Egyetlen feltöltéssel a Bissell porszívó akár 30 percig is képes működni. A nedves tisztítással egyszerre felporszívózza és fel is mossa a kemény padlót, valamint a szőnyegeket. A porszívókéttartályos technológiával van felszerelve, így mindig külön tárolja a tiszta és a piszkos vizet. Ez összesen 3 különböző tisztítási módot kínál: keménypadló üzemmód, szőnyeg üzemmód és TURBO PET™ üzemmód. Az új TURBO PET™ üzemmód fokozza a tisztítási teljesítményt, így képes megbirkózni a háziállatok okozta rendetlenségekkel, beleértve a ragacsos szennyeződéseket is. A természetes tisztítószer ráadásul a háziállatok szagát is megszünteti, és friss illattal borítja be otthonodat. A tisztítás befejezése után az öntisztító állomás nemcsak a kefehengert, hanem a belső teret is megtisztítja.A Bissell porszívó hatékonyan szedi fel aháziállatok szőrét és a száraz szennyeződéseket a kemény padlókról. Mindemellett a minőségi LED lámpának köszönhetően teljes áttekintést is kapsz az összes szennyeződésről.

Bissell CrossWave X7 Plus Cordless Pet Select 3401N akkumulátoros rúdporszívó

Egyszerűen Grand Rapidsban, Michiganben, az Egyesült Államokban indult minden egészen 1876-ban. Azóta egyetlen dologra összpontosítunk - a padlóápolásra. Kiemelt célunk olyan innovatív készülékek tervezése, amelyek könnyen kezelhetők a tisztítás során, és alkalmasak mindenféle formájú és méretű folt, valamint szennyeződés kezelésére. Így teljes mértékben élvezheted az életet!

A Bissell CrossWave X7 Plus Cordless Pet Select 3401N rúdporszívó egyszerre képes porszívózni és felmosni

A Bissell CrossWave X7 Plus Cordless Pet Select 3401N rúdporszívó ideális segítőtárs a száraz és nedves tisztításhoz egyaránt. A porszívót természetesen csak porszívózásra is használhatod. Azzal, hogy egyszerre porszívózik és fel is mos, nemcsak időt, hanem energiát is megtakarítasz.

Két tartályos technológia a higiénikusan tiszta otthonért

A Bissell CrossWave X7 Plus Cordless Pet Select 3401N rúdporszívó két tartályos technológiával rendelkezik, amely biztosítja a teljes higiéniát a felmosás során. A technológia szétválasztja a tiszta és a szennyezett víztartályokat. Tehát felmosáskor mindig csak tiszta vizet használ.

Bissell CrossWave X7 Plus Cordless Pet Select 3401N porszívó ideális a háziállat-tulajdonosok számára

A kiváló minőségű LED-világításnak köszönhetően mindig tisztán láthatsz minden szennyeződést. A kiváló minőségű forgófej is segít a tökéletes eredmény elérésében porszívózás közben, amely kényelmesen felporszívózza a szennyeződéseket még a szegélylécek mentén és a sarkokban is. Ha otthonodban háziállatokat tartasz, a Bissell CrossWave X7 Plus Cordless Pet Select 3401N rúdporszívó tökéletes választás lesz számodra. Az állatszőrzet nem menekülhet előle.

A TURBO PET™ üzemmód eltávolítja a háziállatok utáni rendetlenséget

A TURBO PET™ üzemmód megnöveli a tisztítóoldat adagolását és a szívóerőt, hogy hatékonyan távolítsa el még a makacs és ragacsos szennyeződéseket is a háziállatok után.

Bissell porszívó öntisztító üzemmóddal

A Bissell CrossWave X7 Plus Cordless Pet Select 3401N rúdporszívó nagy előnye az automatikus öntisztító funkció, amely kiöblíti a szőröket, hajszálakat és szennyeződéseket a forgókeféről, valamint magáról a készülékről.


Paraméterek

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Álló, Többfunkciós

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Kemény padló, Puha felületek, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz
Tisztítás típusa Nedves tisztítás, Száraz tisztítás

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 4 óra
Működési idő 30 perc
Akkumulátor kapacitása 3 000 mAh
Akkumulátor feszültség 25 V

Szűrők

Szűrő típusa Mosható szűrő

Tartály

Űrtartalom 1 l

Méret & súly

Szélesség 29 cm
Magasság 112 cm
Mélység 29,4 cm
Tömeg 4,15 kg

Tulajdonságok

Tulajdonságok LED világítás

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Rugalmas résszívó
Töltési módok Akkumulátor, Töltő adapter
Kefék Állati szőrre, Turbó
További kiegészítők Víztartály, Portartály

Szín

Szín Zöld
Kód:  BISTV553
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  1100022664
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10