Oldal frissítése

BI-OIL gél 100 ml

4,8 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BI-OIL gél 100 ml

A 100 ml-es BI-OIL Gel innovatív módon ápolja a száraz bőrt. Nagyszerű előnye az egyedi, olaj alapú összetételében rejlik, amelyben a vizet olaj helyettesíti. A gél így nem zavarja meg a bőr természetes védőrétegét. A víz csak minimális mennyiségben, csupán 3%-ban van jelen a gélben, amely elegendő a nedvesítőszerek feloldásához. A BI-OIL gél hatékonyan kezeli a száraz és vízhiányos bőrt, biztosítja a hidratáltságot és véd a kiszáradástól. A Bi-Oil olajon kívül a gél továbbá sheavajat és más olajokat is tartalmaz a nedvesség elvesztésének megakadályozása érdekében. A termék nem-komedogén és érzékeny bőrre is alkalmas.

Hatóanyagok:

  • A Bi-Oil olajat, shea vajat és más olajokat tartalmazó összetétel hidratálja a bőrt és megakadályozza a nedvesség elvesztését.

Használata:
Vigyél fel a gélből kis mennyiséget a száraz bőrre. Kevesebbet használj, mint amikor krémet alkalmazol. Ne használd sérült bőrön. Ne használd irritáció esetén. Kerüld el a szembejutást. Ha mégis a szembe kerül, alaposan öblítsd ki vízzel. Tartsd távol gyermekektől.
Bőrtípus:
A készítmény száraz vagy nagyon száraz bőrre ajánlott.
Térfogat:
100 ml
Összetétel:
Paraffinum Liquidum, Isopropyl Palmitate, Triisononanoin, Cetearyl Ethylhexanoate, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Aqua, Isopropyl Myristate, Urea, Caprylic/Capric Triglyceride, Isostearyl Isostearate, C26-28 Alkyl Dimethicone, Sodium Lactate, Gluconolactone, Sodium PCA, Sodium Hyaluronate, Octyldodecyl PCA, Sucrose Laurate, Sucrose Stearate, Lactic Acid, Lanolin, Butylene Glycol, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Bisabolol, Helianthus Annuus Seed Oil, Silica, Glycine Soja Oil, BHT, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Niacinamide, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Tocopherol, Anthemis Nobilis Flower Oil, Calendula Officinalis Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Parfum, Citronellol, Farnesol, Limonene, Linalool, CI 17200.


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum, Dermokozmetikum
Bőrtípus Száraz

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz

Terméktípus

Terméktípus Gél

Rendeltetés

Meghatározás Test

Hatás

Hatás Mindennapi használatra
Kód:  KSPL23436
Termékszám:  6001159128915
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10