Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BEURER TL50

4,9 14 értékelés
35 090 Ft

BEURER TL50

Alacsony az energiaszinted, vagy gyakran vagy lehangolt a téli hónapok során? Hidd el, hogy ennek a kevés napfény az oka! A BEURER TL50 viszont megoldja ezt a problémát! A napfénylámpa vonzó külseje már első látásra is lenyűgöző, ám legnagyobb előnye a napfény jótékony szimulációja. A termék kellemes és tiszta világítását a szervezet napfényként érzékeli. A BEURER TL50 gyógyászati terméknek minősül. Használata során a tested feltöltődik energiával, és újra jól érzed majd magad. Szerezd be a BEURER TL50 napfénylámpát, és legyél vidám a hideg, téli hónapok alatt is!

A BEURER TL50 napfénylámpa főbb jellemzői

  • Vonzó kivitelezésű BEURER TL50 napfénylámpa
  • Napfény szimuláció
  • A fény intenzitása: 10 000 lux
  • A BEURER TL50 gyógyászati terméknek minősül
  • UV-mentes
  • LED-technológia

A BEURER TL50 előnyei

A BEURER TL50 napfénylámpa villódzás nélkül kapcsol be, és nem bocsát ki UV-sugárzást. Nappali fényt biztosít a téli hónapok alatti napfényhiány negatív hatásainak kompenzálása érdekében. Megvilágított területe megfelelően nagy méretű (25 cm). A LED-technológiának köszönhetően alacsony energiafogyasztást garantál, emellett modern, kerek formával rendelkezik. A BEURER TL50 használata rendkívül gyors és egyszerű. A napfénylámpa kiváló módot kínál a napfény pótlására, amelyhez a téli hónapok során nem juthatunk hozzá.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Pótakkumulátor Nem
Kód:  RIOZD001
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  BEU-TL50
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20