Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Beurer PO 40 pulzoximéter

4,9 45 értékelés
Szuper ár
18 990 Ft

Beurer PO 40 pulzoximéter

A pulzoximétert az artériás oxigén-telítettség (SpO2), a szívfrekvencia (pulzus) és a pulzus modulációs index (PMI) mérése használják. Fontos paramétereket mér a  légzésfunkció kiértékeléséhez. A pulzoximéter a készülékbe helyezet ujjon két különböző hullámhosszúságú fénysugarat használ.
A pulzoximéter alkalmas egyéni környezetben való használatra (otthoni és útközbeni), és egészségügyi intézményekben való használatra is. Különösen alkalmas a szívelégtelenségben, krónikus obstruktív tüdőgyulladásban, asthma bronchialea betegségben szenvedőknek, de nagy magasságban végzett sport (hegymászás, síelés) esetén is alkalmazandó.

Csökkent oxigén-szaturáció

Az artériás oxigén telítettség hirtelen csökkenése esetén, kísérő tünetekkel vagy anélkül, azonnal orvoshoz kell fordulni, mert életveszélyes is lehet. Az alacsony oxigén telítettségben szenvedőknél jelentkező tünetek a következők: légszomj, szapora szívverés, idegesség, vagy hirtelen izzadás.

Az oxigén szaturáció lecsökkenésének felismerése ellenőrzést igényel pulzoximéter segítségével és orvos által. A hemoglobin alacsony oxigén telítettsége elsősorban szív- és légúti betegségekre utal, úgymint az asztma, a szívelégtelenség, stb.

Legfontosabb jellemzői

  • Légszomj, szapora szívverés, idegesség miatt csökkenő teljesítmény, vagy hirtelen izzadás esetén 
  • Két különböző hullámhosszúságú fénysugár
  • A kijelző 6 különböző nézet választható ki, beleértve a grafikus pulzuskijelzést
  • Nem csak magas kockázatú betegek számára, hanem hegymászóknak, síelőknek is

Mellékelt tartozékok
2 x AAA / 1,5 V
1 x nyakpánt
1 x táska

Paraméterek

Elemek

Elemek típusa AAA
Elemek száma 2 db

Csomag tartalma

Csomag tartalma Nyaklánc, Tok a nadrágszíjra
Kód:  BEU090b
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  BEU-PO40

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10