Oldal frissítése

Beurer LR330

1,0 1 értékelés
63 190 Ft

Beurer LR330

A Beurer LR330 nemcsak tisztítja a levegőt, de hidratálja is. Eltávolítja a levegőben szálló por és pollen részecskéket, így ha  légzési problémákkal, vagy allergiában szenvedsz, ez a tisztító ideális megoldás lesz, hogy enyhítse ezeket a problémákat. A levegőt háromrétegű szűrőrendszer és a víz segístségével tisztítja meg, amely folyamatosan kell tölteni a 4,6 liter térfogatú tartályba. Ha a víz kifogy a tartályból, a készülék automatikusan kikapcsol. 

Legfontosabb jellemzői

  • 2 in 1 - tisztító és párásító egy készülékben
  • Háttérvilágítású kijelző
  • Szűrő- és vízcsere kijelző
  • Három rétegű szűrő rendszer (bemeneti szűrő + HEPA szűrő +aktív szén)
  • Időzítő és automatikus kikapcsolás

Tiszta és kellemes otthon

A légtisztító legfeljebb 35 m2 alapterületű helyiségekhez alkalmas. Hozz létre minőségi, párásabb és szagtalan levegőt, ahol 40–80%-os páratartalom közül választhat. A szűrő élettartama kb. 1000 óra, a jelzőlámpa világítani kezd. A jelző akkor is világít, ha a tartályból kifogyott a víz, és utána kell tölteni. A készülék felhasználóbarát kijelzővel, időzítővel és csendes működéssel rendelkezik.


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 60 W
Légtisztító teljesítmény 200 m3/óra
Ajánlott szobaméret 35 m2
Maximális zajszint 49 dB(A)
Felszereltség Kijelző

Funkciók

Funkciók Időzítő, Párásító

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, Szén
Kód:  BEU041a
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  BEU-LR330

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15