Oldal frissítése

BEURER LR 220

4,7 10 értékelés
Szuper ár
34 990 Ft

BEURER LR 220

Gyakran küzdesz allergiás vagy egyéb felső légúti panaszokkal? Ebben az esetben biztos nagyon tetszeni fog eme Beurer LR 220 légtisztító készülék. Eltávolítja a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat. Ez a légtisztító készülék allergiásoknak képes kiszűrni a levegőből az allergéneket a különböző szennyeződéseken túl. Nagy mértékben javítja a levegő minőségét, miközben jelentősen csökkenti az allergiás reakciók kockázatát. A korszerű technológia és a hatékony HEPA, szén szűrő biztosítja, hogy minden lélegzetvételeddel tiszta és friss levegőt élvezhess. Elegendő teljesítményének köszönhetően 37 alapterületű helyiségek levegőjét képes megtisztítani. Dizájnos kialakításán kívül olyan modern funkciók használatát teszi lehetővé, mint automatikus üzemmód, időzítő, éjszakai mód és teljesítmény-szabályozás.

Légtisztító BEURER LR 220 Lifestyle
Légtisztító BEURER LR 220 Jellemzők/technológia

BEURER LR 220 levegő tisztító legfontosabb tulajdonságai

  • Ezen BEURER levegőtisztító gép megszabadít a mindig jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól
  • Megszabadít a levegőben lévő allergénektől
  • Filter típusa: HEPA és szén
  • 37 m² alapterületű helyiségekbe megfelelő
  • 125 m³/h teljesítménnyel büszkélkedhet
  • A teljesítményét igény szerint állíthatjuk
  • Időzítő a tisztítási intervallum beállításához
  • A könnyen olvasható kijelzőn megjelenik a szükséges információ
  • Egy ilyen modern BEURER légtisztító teljesítménye 38 W
  • A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 32 dB(A), illetve a maximális érték 55 dB(A)

Bátran bízd otthonod levegőjét erre a nagy teljesítményű levegő tisztítóra a méltán népszerű BEURER gyártótól

Eme BEURER légtisztító hasznos funkcióit biztosan nagyra fogod értékelni. Kiváló szűrési képességével hatékonyan gondoskodik az allergéneknek a levegőből való kiszűréséről és eltávolításáról. Elengedhetetlen része azoknak a háztartásoknak, ahol allergiások élnek. Az automatikus üzemmód a levegőminőségnek megfelelően állítja be a légtisztító optimális teljesítményét. Nem kell aggódnunk a beállítások miatt, mert minden automatikusan történik a beavatkozásunk nélkül. Lehetőség van a teljesítmény beállítására, így kiválaszthatjuk az adott igényeinknek megfelelő legjobb tisztítási szintet. A légtisztító praktikus időzítővel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a tevékenység intervallumait az egyéni igényeinknek megfelelően pontosan beállítsuk.

Légtisztító BEURER LR 220 Jellemzők/technológia

Modern felszereltség a könnyű kezelés érdekében

Egy ilyen BEURER levegő tisztító nem csak könnyű kezelhetőségével vesz le majd a lábadról, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkenti a por mennyiségét a helyiségben, ezáltal kevesebbet kell takarítani. A szükséges információk a könnyen leolvasható kijelzőn jelennek meg.

Ezen BEURER légtisztító elkápráztat innovatív funkcióival

Ezen BEURER levegőtisztító segít friss környezetet teremteni és javítani otthonunk klímáját. Éjszakai üzemmóddal is rendelkezik, amely lehetővé teszi a működését akár alvás közben is, zavaró hatás nélkül.

Egy kivételes szűrőrendszer gondoskodik az összes szennyeződés kiszűréséről

Egy ilyen hasznos BEURER levegő tisztító beszívja a levegőt, és áthalad egy szűrőrendszeren, amely felfogja a szennyeződések és gázok 99,9%-át. A HEPA-szűrő nagy hatékonysága biztosítja, hogy minden szilárd részecskét, baktériumot, vírust, penészt, atkát és allergént hatékonyan felfogjon és kiszűrjön. A szénszűrő specialitása a szagok eltávolítása és a mérgező füst, például a kén-dioxid megkötése. Nagyon fontos tényező a készülék teljesítménye. Egy ilyen BEURER légtisztító 125 m³/h kapacitással rendelkezik. A legalacsonyabb zajszint értéke 32 dB(A), és ez az érték legfeljebb 55 dB(A).

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 38 W
Légtisztító teljesítmény 125 m3/óra
Ajánlott szobaméret 37 m2
Maximális zajszint 55 dB(A)
Minimális zajszint 32 dB(A)
Tulajdonságok Allergiásoknak ajánlott
Felszereltség Kijelző

Funkciók

Funkciók Automatikus üzemmód, Időzítő, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, Szén
Kód:  BEUCV759
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  BEU-LR220

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05