Oldal frissítése

Beurer IPL6500

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Beurer IPL6500

Epilátor Beurer IPL6500 kiválóan használható a gyors, biztonságos és tartós szőrtelenítés a test, mint a lábak, karok, hónalj és bikini vonal, akkor is használhatja az arcodon. Ez kiemelkedik a modern, kompakt kialakítás rózsaszínes-fehér színű.Ez azon az elven működik a fény impulzusokatinaktiválják a szőrtüsző mélyen a bőr alá, és a Je szerelve egyedülálló technológiával ProPulse ™. Ez magában foglalja a kazetta rendelkező 100.000 fényimpulzusok. Alkalmazási területe 3,1 cm2 garantálja a rendkívül gyors kezelés szőrtelenítés egész test, így szükség lesz csak 26 perc.

A fő előnyök

  • Hosszantartó szőrtelenítés egész test és az arc
  • Működés elve fényimpulzusok
  • Oneedülálló technológia ProPulse ™
  • Kikapcsolása a szőrtüsző mélyen a bőr alá
  • Integrált érzékelő bőr
  • A beépített UV szűrő védi a bőrt az UV sugárzás

biztonságos eltávolítás

A készülék háromféle vezetői szintek, a minimális teljesítmény ideális kéz, láb, arc, hónalj és az ágyék és. Multi-vaku szánt nagyobb területen és Single-vaku a részletes kezelésiAz epilálás impulzus fény nem alkalmas a természetes sötétebb bőrszín, a nagyobb biztonság és a haj eltávolító fel van szerelve egy érzékelő a bőr színét. One másik biztonsági funkció a beépített UV-szűrő, amely megvédi a bőrt a káros UV sugarak ellen.

Szakmai gondossággal a kényelmes otthon

Epilátor alkalmas mind a nők és a férfiak, akik tudják használni, hogy távolítsa el szőr a mellkason és a hason. A működtetést hálózati. zárt technológiaKlinikailag tesztelt, hogy biztosítsa a maximális biztonságot, ha használják az otthoni környezetben. Tökéletesen sima bőr tartós eredménnyel néhány hónapig, ezt prémium epilátor nyújtó szakmai ellátást helyes választás.

Paraméterek

Típus

Típus IPL

Tápellátás

Tápellátás Elektromos hálózat
Kód:  BEU111
Termékszám:  BEU-IPL6500

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10