Oldal frissítése

BEURER HS 50 Ocean

5 1 értékelés
17 990 Ft

BEURER HS 50 Ocean

Szeretnéd ha szép fényes és egészséges lenne a hajad? Pontosan ezt érheted el egy hajvasalóval az ismert BEURER gyártótól. A tökéletesen formázott haj a széles hőmérséklet-tartománnyal érhető el 120 és 220 °C között, ennek hála a hajadat annak állapotának megfelelően ápolhatod. Gyengéd ápolással gondoskodik a kívánt formáról, erőt és fényt kölcsönöz a hajnak. A vasalófelület kerámia felülete könnyedén siklik a hajon, így kevesebb mozdulattal formázhatod a tincseidet. Pontosan olyan lesz a frizurád, amilyennek szeretnéd.

Hajvasaló BEURER HS 50 Ocean ...
Hajvasaló BEURER HS 50 Ocean ...

A jól ismert BEURER HS 50 Ocean hajvasaló leglényegesebb tulajdonságai

  • A híres BEURER hajvasaló segít neked olyan frizurát készíteni, amilyenre éppen vágysz
  • Automatikus kikapcsolás funkcióval rendelkezik
  • A könnyedén leolvasható kijelző mutatja a szükséges információkat
  • Használd a biztonsági zárat a tároláshoz

Az ismert BEURER hajegyenesítő és hasznos funkció

Ha te is az olyan emberek közé tartozol, akik nem szokták tudni visszaidézni, hogy áramtalanítva lett-e a készülék, értékelni fogod a vasaló automatikus kikapcsolását. Az ismert BEURER hajvasaló ideális azoknak, akik szeretnék, ha tökéletes lenne a frizurájuk, és ezt kíméletes módon akarják elérni.

Mivel a kezelése egyszerű, könnyű használni

Az ismert BEURER hajvasaló kiváló segítség a rakoncátlan tincsek megszelídítésében. Kapott egy biztonsági reteszt, amely használható a vasalólapok rögzítésére. Jól jön majd tárolás során. A neves BEURER hajegyenesítő kinézete abszolút megkapó. A csodálatos kék színe mindenkit lenyűgöz.

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Biztonsági zár
Max. hőmérséklet 220 °C
Min. hőmérséklet 120 °C

Funkciók

Kijelző LED kijelző
Funkciók Hőmérséklet-szabályozás, Automatikus kikapcsolás

Egyéb

Szín Kék
Kód:  BEUZV008
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  4211125594008

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20