Oldal frissítése

Beurer HC35

5 4 értékelés
14 990 Ft

Beurer HC35

Gyönyörű, fényes és egészséges haj? A közkedvelt BEURER gyártó által készített hajszárító nem okoz majd csalódást. Kíméli a hajat és remek ápolást nyújt. A hajszárító minőségi kialakítását további funkciók egészítik ki, többek között ionizálás és hideg levegő. A hajszárító képes gyorsan és hatékonyan megszárítani a hajat a nagy teljesítményű, hosszú élettartamú motornak köszönhetően, amely teljesítményfelvétele 2000 W. 3 sebességfokozattal büszkélkedhet, és 3 hőmérséklet-fokozat található rajta. A csomagban található többek között egy koncentrátor. Erős légáramlást biztosít az átgondolt kialakítással büszkélkedő styling szűkítő, lehetővé téve, hogy szakaszonként formázd a frizurádat, anélkül, hogy szétfújnád a frizura többi részét.

Hajszárító Beurer HC35 Hátoldal
Hajszárító Beurer HC35 Lifestyle

A közkedvelt Beurer HC35 hajszárító legfontosabb jellemzői

  • A közkedvelt BEURER hajszárító gondoskodik arról, hogy otthon, kényelmesen is olyan frizurád legyen, mintha fodrásztól jöttél volna
  • Az ionizátor gondoskodik arról, hogy hajad csodás legyen
  • A hajszárító a hosszú élettartamú motornak köszönhetően rendkívül megbízható, továbbá teljesítményfelvétele: 2000 W
  • 3 sebességfokozat áll a rendelkezésedre, és 3 hőmérsékletfokozattal rendelkezik
  • A végső formázást a hideg levegővel is elvégezheted
  • A csomagban benne lesz többek között egy koncentrátor
  • A kábel hosszúsága: 1,7 m
  • A csomag részét képezi többek között egy tok
  • Színe: zöld

Az ionok gondoskodnak arról, hogy hajad sima, puha és lágy lesz

A közismert BEURER hajszárító nemcsak a kialakításával, hanem a hajadat gyengéden ápoló funkcióival is le fog nyűgözni A sima alap létrehozása a haj göndörítése vagy hajvasalása előtt a hajszárítással kezdődik. A közkedvelt BEURER hajszárító az ionizátronak köszönhetően sima és egészséges hajat biztosít. Az ionizátoros hajszárító a negatív töltésű ionok elvén működik amelyek hidratálják a hajat, és megakadályozzák, hogy sprőd és száraz legyen. Az ionok segítségével puha, fényes és lágy esésű lesz a hajad. Utolsó lépésként remek választás a hideg levegő gomb, amely rögzíti a frizurát, ugyanakkor nem melegíti túl és nem károsítja. A csomagban a népszerű BEURER hajszárítón kívül a következő tartozékok kerülnek szállításra tok.

Hajszárító Beurer HC35 Tartozékok

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 000 W
Sebességfokozat 3
Hőmérséklet fokozat 3
Kábel hosszúsága 1,7 m
Tartozékok Koncentrátor

Kiegészítők

Tartozékok Tok

Szín

Szín Zöld
Kód:  BEUFV183
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  BEU-HC35

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20