Oldal frissítése

Beurer HC 80

5 1 értékelés
49 990 Ft

Beurer HC 80

A Beurer HC 80 hajszárító ismert a kiváló minőségéről, hosszú élettartamáról, illetve modern és egyben kompakt designjáról. A legfőbb előnye az, hogy bármilyen hajtípushoz használható. Hármas ION funkcióval rendelkezik, amelynek segítségével könnyen formázható a haj, annak köszönhetően, hogy az megakadályozza a haj elektrostatikus feltöltődését, azáltal, hogy semlegesíti a töltéseket - szárítás közben. A hajszárító 2 sebességi fokozattal, és 3 hőmérséklet fokozattal rendelkezik, amelynek segítségével könnyen kiválaszthatod a tökéletes kombinációt a hajad számára.

Főbb előnyök

  • Nagy teljesítmény, hosszú élettartam
  • Hármas ION funkció
  • ION technológia
  • Professzionális, minőségi AC motor
  • Diffúzor, és szűk fúvóka a professzionális felhasználáshoz
  • Hideg fúvó mód, a hajstílus rögzítésére
  • Automatikus túlmelegedés elleni védelem
  • Hurok, az egyszerű tároláshoz

Kiváló tulajdonságok, és funkciók

A hajszárítót egy professzionális, és kiváló AC motor működteti. A hajszárító szűk fúvókával és diffúzorral van ellátva, amelynek segítségével egyszerűbb a haj megformázásra göndör, vagy hullámos stílusba. Van hideg fúvó mód is, amely segít "rögzíteni" a hajstílust, így az tartósabb lesz. A biztonság kedvéért a hajszárító rendelkezik túlmelegedés elleni védelemmel, valamint eltávolítható szűrővel. A tárolás megkönnyítésére egy hurok szolgál, amelynek segítségével könnyen falra akasztható a készülék. A haj tökéletes kinézetéhez és megóvásához, formázásához, ez a hajszárító a tökéletes választás.

 
 

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 200 W
Sebességfokozat 2
Hőmérséklet fokozat 3
Kábel hosszúsága 2,7 m
Tartozékok Kefés fúvófej, Diffúzor
Tulajdonságok Kivehető hátsó rács, Akasztónyílás, Olvadóbiztosíték

Kiegészítők

Tartozékok Akasztó pánt

Szín

Szín Fekete, Arany

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia
Kód:  BEU0052c
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  4211125591151
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05