Oldal frissítése

Beurer BS55

4,9 43 értékelés
16 490 Ft

Beurer BS55

Minden nő számára, aki törődik a megjelenésével és tökéletes sminket szeretne, igazi segítőtárs lesz a Beurer BS55 kozmetikai tükör. Az eszköz két forgatható tükörfelülettel, modern külsővel, fényes ezüst színnel, kiváló minőségű króm bevonattal és sok egyéb hasznos tulajdonsággal rendelkezik. Az egyik tükörfelület normál, míg a másik oldal hétszeres nagyítást tesz lehetővé, amelynek segítségével tökéletesen láthatja az arc minden részletét. A LED világításnak köszönhetően megtekintheti sminkjét nappali és esti fényben is. A termék nagy előnye a fokozatmentes sötétítési funkció.

Fő előnyei

  • Kiváló minőségű króm felület
  • Hétszeres nagyítás
  • LED-es világítás
  • Fokozatmentes sötétítés
  • Érintésérzékelő
  • Automatikus kikapcsolás

Nagy segítség a napi bőrápoláshoz

A tükröt a könnyű kezelhetőség érdekében érintésérzékelővel szerelték fel.  Az energiaellátást négy AAA kategóriájú elem biztosítja, amelyket a termék csomagolása tartalmaz. Az eszköz 15 perc után automatikusan kikapcsol. A kiváló tulajdonságokkal rendelkező elegáns kozmetikai tükör megbízható segítőtárs lesz a mindennapi bőrápolás folyamán. 
További információk:
Méretek:
20,5 × 31,5 × 13,4 cm
A tükör átmérője:
13 cm
Energiaellátás:
4 x 1,5 V AAA elemmel

 

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Asztali

Jellemzők

Átmérő 13 cm
Anyag Üveg
Jellemzők LED világítás
Nagyítás

Tápellátás

Tápellátás AAA
Akkumulátorok száma 4
Kód:  BEU182
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  BEU-BS55
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05