Oldal frissítése

Beurer BM 55 Vérnyomásmérő

4,5 7 értékelés
37 790 Ft

Beurer BM 55 Vérnyomásmérő

A Beurer BM 55 egy vérnyomásmérő és pulzusmérő a karon, amely a fejlett technológiának köszönhetően érzékelhet bármilyen aritmiát. A karpánt állítható átmérője 22-36 cm, ezért minden probléma nélkül a karon passzentosan fog ülni. A vérnyomásmérőt a WHO, az Egészségügyi Világszervezet tanúsította. Ahhoz hogy áttekintést kapjon az eredményekről, 2x60 mérési adat memóriája két ember számára biztosít mérési adatok mentését. Használhatja azt a képességet is, hogy metrikus adatokat készítsen az elmúlt 7 napról. Természetesen egyszerűen átviheti az adatokat a számítógépére olyan szoftverekkel, amelyeket a gyártó webhelyéről tölthet le.
A nagyméretű XL kijelző jól olvasható félhomályban vagy sötétben, a fehér háttérvilágításnak köszönhetően. Az egyszerű kezelhetőséget az érintőképernyős billentyűkkel biztosítja, hogy ezzel a készülék mindenki számára használható legyen. Ha a kijelzőn hibaüzenet jelenik meg, az automatikus kikapcsolás energiát takarít meg. AA elemekkel működik.
 
Műszaki adatok:
Rendeltetése:Barometer / Pulzométerek a karján
Jellemzők:
Szabadalmaztatott többi funkciós a pontos mérés
XL kijelző
érintőképernyős vezérlés
Számítsa ki az értékek átlagát reggel és este az elmúlt 7 napban
2 x 60 memória
WHO osztályozás / Szívritmuszavar kimutatása
Mandzsetta 22-36 cm
Automatikus nyomás-előválasztás és a defláció
Dátum és idő / automatikus kikapcsolás
Hibajelzés
Elem merülés jelző
tartozékok:
ház
AA elem
méretek:
175 x 117 x 50 mm

Paraméterek

Kapcsolódás

Támogatott OS Windows
Tápellátás Elemes

Tulajdonságok

Típus Felkaros

Funkciók

Funkció Automatikus kikapcsolás, Osztott tárhely két felhasználó számára, Aritmiaérzékelő, Érintéses vezérlés, Akku lemerülés jelző, LCD kijelző, Memória, Vérnyomások átlaga

Mobilalkalmazás(ok)

Kompatibilis operációs rendszerek Windows

Interfész

Interfész USB
Kód:  BEU062h
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  BEU-BM55
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10