Oldal frissítése

Beurer BM 35 vérnyomásmérő

4,4 37 értékelés
22 990 Ft

Beurer BM 35 vérnyomásmérő

A minőségi digitális BM 35 vérnyomásmérő a Beurertől nagy LCD kijelzővel rendelkezik, így tökéletesen olvasható. A WHO minősítésnek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy a mért értékek a vonatkozó szabványok alapján kerülnek kiszámításra. A vérnyomásmérő olyan funkciókkal van felszerelve, mint a dátum és idő kijelzés, automata kikapcsolás, amely segít hosszan tartani az elemek élettartamát, illetve a mért értékek átlagának kiszámítása. Az átlag kiszámítása az összes tárolt értékből lehetséges, vagy az elmúlt 7 nap, vagy 7 éjszaka tárolt eredményeiből, így tiszta képet kaphatsz arról, milyen a vérnyomásod. A  memória akár 120 értéket is képes tárolni, két felhasznál részére, így minden felhasználó 60 értéket tárolhat a memóriában. A vérnyomásmérő mandzsettája felnőtt karra illik, mérete 23-33 cm között állítható be. Az energiaellátásról 4 darab AAA elem gondoskodik. Az elem állapotát a kijelzőn ellenőrizheted. A csomag tartalma egy praktikus tok az eszköz tárolására. Elengedhetetlen funkciója a készüléknek a szívritmuszavar felismerése, amely időben jelez probléma esetén.
Műszaki adatok:
Jellemzők és funkciók:
Nagy LCD kijelző
2x60 érték tárolására alkalmas memória
WHO besorolás
Szívritmuszavar érzékelés
Automatikus kikapcsolás
Automatikus mérés
Mandzsettaméret: 23-33 cm (felhelyezett mandzsetta felnőtteknek)
Dátum és idő kijelzés
Átlag számítása
Mérések:
Vérnyomás, pulzus
Áramellátás:
4x AAA elem
A csomag tartalma:
1x BM 35 vérnyomásmérő
1x tok
4x AAA elem

Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Felkaros

Funkciók

Funkció Automatikus kikapcsolás, Aritmiaérzékelő, Akku lemerülés jelző, LCD kijelző, Memória, Vérnyomások átlaga, Dátum és idő
Kód:  BEU060b
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  BEU-BM35
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20