Oldal frissítése

BerlingerHaus Gray Stone Touch Line 3db

27 990 Ft

BerlingerHaus Gray Stone Touch Line 3db

Kedveli a természetet és szívesen látna egy darab természetet otthonában is? Ez a BerlingerHaus edénykészlet segíthet Önnek ebben a 20 , 24 és 28 cm-es átmérőjű serpenyővel. A serpenyők rendkívül tartós kovácsolt alumíniumból készültek rozsdamentes acéllal kombinálva, mely garantáltan jól fog jönni konyhájában. A TURBO indukciós talppal akár 35%-os energiamegtakarítás is lehetséges. A környezetbarát tanúsítvány garantálja, hogy a serpenyők nem tartalmaznak PFOA, ólom és kadmium anyagokat. 

Legfontosabb jellemzők

  • Új technológiával készül indukciós talp
  • Akár 35%-os energiamegtakarítás
  • Bármilyen típusú tűzhelyhez alkalmas
  • Masszív kialakítás
  • Mosogatógépben mosható
  • Alkalmas elektromos és gázsütőkhöz is
  • Rendkívül tartós kovácsolt alumínium és rozsdamentes acél kombinációja

Minőség és elegancia várja

A serpenyő 3 réteges fém felülete tapadásmentes bevonattal rendelkezik. A masszív, ergonomikus kialakítású fogantyú rozsdamentes acélból és hőálló szilikonból áll. Emellett a serpenyőt még a szilikon fogantyúval is  használhatja 220 °C-os sütőben.

 
Kód:  BERH090
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  BH-1180
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10